Autogruppen LOGO Horizont

Karriär

Forma din framtid med oss.

Karriär

Att arbeta på Autogruppen

Autogruppen har för närvarande cirka 23 medarbetare som utgör vårt diversifierade team. Vårt personalbestånd omfattar huvudsakligen säljare, mekaniker, servicetekniker och plåtslagare, men vi har också kompetenta ekonomer, inköpare och administratörer som berikar Autogruppen-familjen.

Är du intresserad av att utforska möjligheterna för en karriär hos oss? Till höger kan du se de befattningar som för närvarande är öppna för rekrytering. Om inga specifika tjänster är utannonserade, välkomnar vi alltid spontana ansökningar till vår rekryteringsavdelning.

Klicka här för att skicka in din ansökan.

Att bygga en karriär på Autogruppen

Vi ser till att våra medarbetare ständigt förbättras genom regelbundna utbildningar, för vi tror på att växa tillsammans. Hos Autogruppen prioriterar vi din trygghet. Trots vår expansion har vi behållit den hjärtliga atmosfären som ett familjeägt företag präglas av.
Du kommer alltid att ha en kollega vid din sida när du behöver hjälp.

Våra grundläggande värderingar på Autogruppen inkluderar kompetens, omtanke, miljö och mångfald. Dessa värderingar genomsyrar hela vår arbetsplats och präglar vårt arbete internt, vilket skapar en stark och sammanhållen gemenskap. Vi ser fram emot att ha dig med oss på vår gemensamma utvecklingsresa.

Autogruppen värnar om mångfald och Inkludering

Vi på Autogruppen är fast beslutna att vara en arbetsplats som omfamnar mångfald. För oss betyder detta att vi strävar efter att skapa en attraktiv arbetsmiljö med ett inkluderande arbetsklimat där vi tar alla medarbetares kompetens och potential på största allvar.

Hos oss har alla rätt till samma möjligheter och rättigheter, oavsett deras kön, könsidentitet, könsuttryck, etnisk bakgrund, trosuppfattning, funktionsförmåga, sexuell läggning eller ålder. Vårt engagemang för mångfald innebär att vi inte bara aktivt bekämpar diskriminering, utan också främjar jämställdhet och lika möjligheter.

Vi ser våra olikheter som en tillgång och är övertygade om att de berikar vår arbetsplats och stärker vårt företags kreativitet och produktivitet. Hos Autogruppen välkomnar vi alla och strävar efter att skapa en inkluderande och respektfull arbetsmiljö där mångfald är en självklarhet.

Utforska våra lediga positioner

Bilmekaniker

Ansök nu och hjälp oss att fortsätta leverera högkvalitativa fordonsreparationer och underhållstjänster till våra kunder.
Lund

Biltekniker

Vi söker en erfaren Biltekniker som kan axla ansvaret för att diagnostisera, reparera och underhålla avancerade bilteknologier och system.
Lund

Bilplåtslagare

Om du har ett öga för detaljer och en passion för att återställa bilar till sitt ursprungliga skick, är detta jobbet för dig.
Lund

Autogruppen

Autogruppen grundades 1962 och är ett familjedrivet bolag.
Företaget är agent och återförsäljare för ett flertal kända varumärken och bedriver en fullserviceanläggning med bilförsäljning, service, skadereparation, garantireparationer, rekonditionering, reservdelar och mycket mer.

Vårt uppdrag ligger i att nå ut för att möta våra kunders behov, och vi lovar att ta oss an utmaningarna och revolutionera sätten på vilka vi kan fortsätta att uppfylla det uppdraget, även mitt i det oförutsedda.

Autogruppen som familjeföretag har också ett speciellt band med sina anställda. En familjär atmosfär, så avgörande för dagens teamorienterade ledningssystem, denna atmosfär sträcker sig till relationerna med andra anställda, och långa tjänsteutmärkelser är helt normen i familjeföretag.

Välkommen till Autogruppen, tryggt och enkelt.

Information

För detta varumärke är vi en auktoriserad skade- och serviceverkstad.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 – 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.