Kalibrering

Optimal funktion genom professionell kalibrering

Kalibrering av bilutrustning är en avgörande process för att säkerställa att fordonets olika system och sensorer fungerar optimalt. Genom noggrann justering och inställning av bilutrustningen kan vi garantera att all elektronisk utrustning i ditt fordon är korrekt kalibrerad och arbetar i enlighet med tillverkarens specifikationer. Detta inte bara bidrar till att förbättra fordonsprestanda och säkerhet, utan säkerställer också att avancerade teknologiska funktioner, såsom kollisionsvarningssystem och adaptiv farthållare, fungerar på bästa möjliga sätt.

Överlämna dina elektriska bekymmer till oss.

Vi strävar inte bara efter att analysera och lösa ditt problem, utan vi strävar också efter att skapa en känsla av trygghet hos dig. Vår önskan är att du fullständigt kan lita på att våra kvalificerade tekniker kommer att hantera dina elektriska bekymmer med snabbhet och professionalism. Vi sätter din tillit i högsta prioritet och arbetar dedikerat för att säkerställa en effektiv och pålitlig lösning på dina elektriska utmaningar.

Vad är egentligen en kalibrering?

En kalibrering av exempelvis en vindruta eller parkeringssensorer är en process som innebär att en tekniker justerar sensorer och kameror som är monterade på bilen. Dessa sensorer och kameror kallas oftast för ADAS – Advanced Driver Assistance System – och finns i alla modernare fordon. De här avancerade förarassistanssystemen kan hjälpa dig som förare med flera olika saker, som till exempel: adaptiv farthållare, filbytesvarnare och nödbromsassistans. En kalibrering är således ett säkerställande av att dessa system fungerar som de ska när reservdelen har bytts ut.

Kalibrera en vindruta

När du väljer att byta vindruta hos oss, behöver du inte oroa dig över detaljerna gällande kalibrering. Vi är utrustade med den senaste teknologin och har erfarna bilglastekniker som ser till att kalibreringen utförs på ett professionellt och felfritt sätt. Ditt välbefinnande och bilens optimala prestanda är vårt främsta fokus.

Varför behöver du kalibrera en vindruta?

För att säkerställa korrekt och pålitlig funktion av ADAS-system är exakt kalibrering av sensorer och kameror nödvändig, särskilt i vindrutan. Otillräcklig kalibrering kan resultera i osäkra indikationer eller systemavbrott, vilket utgör en potentiell trafikfara. Vårt fokus ligger på säkerhetssystemen integrerade i din bils vindruta, och vi strävar efter att du fullt ut ska kunna lita på deras funktion.

Vill du veta mer om Kalibrering?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta