Frakt och leverans

En smidig och pålitlig reservdelshantering

Med fokus på effektivitet och kundnöjdhet strävar vi efter att leverera dina efterlängtade reservdelar på ett snabbt och tillförlitligt sätt. När du väljer oss för leverans av dina reservdelar, kan du vara trygg i vetskapen att vi sätter din upplevelse i fokus. Vi strävar efter att göra hela processen så enkel och problemfri som möjligt. 

Snabba leveranser

När du gör dina inköp hos oss på Autogruppen har du möjligheten att antingen få varorna levererade direkt till din adress eller att själv hämta dem i vår butik. Vi erbjuder flexibilitet för att passa dina behov.

Hämta i vår butik

Om ingen annan adress anges vid köpet, skickas varorna till vår butik. Vid avhämtning, vänligen ta med legitimation samt ordernummer eller orderbekräftelse som bekräftelse på din beställning. Om en budtjänst hämtar paketet krävs både ditt och budets ID för att säkerställa smidig leverans.

Utforska några fördelar med vår grossisttjänst.
Våra fördelar

Snabba leveranser

Vid tillgänglighet kan leveranstiden förväntas vara ungefär 3-5 dagar.

Alltid fri frakt till butik

Kostnadsfri frakt vid varuleverans till vårt butiksläge – din förmån vid varje köp.

Rabatt för grosskunder

Individuellt anpassade avtal och exklusiva rabatter för dig grossist.

Alltid garanti

Få fördelen av upp till två års garanti på reservdelar.

Bli grosskund

Få tillgång till förmånliga erbjudanden och skräddarsydda rabatter för att möta ditt företags specifika reservdelsbehov. Bli en grosskund idag och optimera din reservdelshantering med reservdelar från ett och samma ställe. Läs mer och bli kund hos oss.

FAQs

Vanliga frågor och svar (FAQ) – Få svar på dina frågor här!
Hur beställer man reservdelar?

Om du föredrar att själv ansvara för att beställa dina bildelar, erbjuder vi möjligheten att enkelt boka dem online via vår webbsida för gross. Du kan sedan bekvämt hämta dina delar i den valda butiken eller få delarna levererade till din adress när det passar dig bäst.

Originalreservdelar för en garanterad kvalitet. Dessa reservdelar har genomgått noggrann utveckling, tillverkning och omfattande tester som är specifikt anpassade för ditt bilmärke. Genom att välja originalreservdelar ökar du inte bara säkerheten och tillförlitligheten för fordonet du tänker repareran, utan du bidrar även till att maximera dess livslängd och andrahandsvärde. Optimal prestanda och långvarig kvalitet – välj det som är bäst för bilen och konsumenten.

Vi ä auktoriserade för varumärkena; BMW Service Partner, Mini Service Partner, Peugeot, Citroën, Opel, DS-automobiles, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth, Jeep och Mazda. Men vi har även en fin multimärkeskatalog för er att ta del av.

Alla produkter som är fysiskt på vårt lager skickas i de flesta fall från oss inom en till tre arbetsdagar. Du kan även välja att avhämta dina delar från vår butik för en kortare ledtid.
Om du har beställt en produkt som inte finns på vårt lager kan leveranstiden förlängas,
beroende på tillgänglig hos våra leverantörer.

För mer exakt information om din beställning rekommenderar vi att du kontaktar vår gross.

För närvarande tillhandahåller vi alternativet att antingen få leveransen direkt till vår butik eller till den önskade adressen hos er. Välj det alternativ som passar er bäst för en bekväm och anpassad service.

Om det uppstår förseningar i leveransen, ber vi dig vänligen att kontakta vår grossistförsäljning så snart som möjligt. Vi strävar efter att så noggrant som möjligt uppskatta realistiska leveranstider, men vi kan i vissa fall inte hållas ansvariga för eventuella förseningar som kan uppstå hos fraktbolagen eller leverantörerna. Tack för ditt tålamod och förståelse.

Vi förbehåller oss rätten att fakturera en avgift på 395 kr för icke uthämtade reservdelsbeställningar. Denna avgift täcker kostnaderna för frakt, lagerhantering och returprocessen.

I händelse av att kunden inte har varit tillgänglig eller kontaktbar för leverans enligt gällande transportvillkor, och om transportören debiterar Autogruppen Lund AB avgifter för oförmågan att leverera försändelsen, förbehåller sig Autogruppen rätten att vidarebefordra kostnaderna för återtagande, otillgänglighet, extra utkörningar och lagerkostnader till dig som kund.

Observera synliga transportskador på paketet ska rapporteras till transportbolaget innan du signerar mottagandet och chauffören bör notera detta. Om någon produkt i paketet är skadad, ber vi dig att kontakta vår grossistförsäljning inom 7 dagar från mottagningsdatumet. För en smidig identifiering är det önskvärt att du har ditt order-/beställningsnummer och paket tillgängligt.

För att initiera en retur, vänligen kontakta oss först genom att skicka ett e-postmeddelande till retur@autogruppenlund.se – Vänligen inkludera ditt order-/beställningsnummer i mailet och vänta på svar och godkännande innan du kan returnera produkten.

Garanti är en service som tillhandahålls av tillverkaren och utgör inget lagstadgat krav, utan snarare en trygghetsskapande åtgärd för dig som konsument. Villkoren varierar därför mellan våra olika tillverkare, med olika garantiperioder. För detaljerade garantivillkor uppmanar vi dig att ta kontakt med vår grossistavdelning. Vi strävar efter att skapa en bekymmersfri och pålitlig köpupplevelse för dig.

För ytterligare detaljer om våra grossavtal är du välkommen att ta kontakt med vår avdelning för grossförsäljning. Vi står till ditt förfogande för att tillhandahålla all den information du behöver.

Har några frågor till oss?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta