Om oss

Vilka är vi på Autogruppen?

Vår identitet som Autogruppen sträcker sig bortom bara ett varumärke och omfattar vår vilja att skapa meningsfulla och varaktiga relationer med våra kunder.

Autogruppen grundades 1962, med en vision om att erbjuda en bekymmersfri upplevelse för bilägare. Genom åren har vår passion och engagemang för fordonsindustrin drivit vår expansion, och idag är vi stolta över att vara en anläggning med allt under samma tak för kunderna

Med cirka 23 engagerade medarbetare, består vår mångsidiga personal av säljare, mekaniker, tekniker, plåtslagare, rådgivare och administratörer. Tillsammans utgör vi Autogruppen-familjen och strävar efter att skapa en bättre vardag för dig som bilägare. Vår långa branscherfarenhet och passion för branschen är grunden för vårt åtagande att erbjuda högkvalitativa tjänster och göra bilägandet till en smidig och givande upplevelse för alla våra kunder.

Våra varumärken

Vi representerar stolta bilmärken som BMW, MINI, Peugeot, Citroën, Opel, DS-automobiles, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth, Jeep och Mazda. Utöver våra nybilsmärken kan du utforska ett brett och omfattande sortiment av begagnade bilar, person- likväl transportbilar.

Bilar hos Autogruppen

Ett familjeföretag

Som ett familjeföretag har Autogruppen ett unikt band med sina anställda. Vår företagskultur präglas av en familjär atmosfär, vilket är avgörande i dagens teamorienterade ledningssystem. Detta varma och samarbetsvilliga klimat sträcker sig inte bara till relationerna mellan chefer och anställda, utan genomsyrar även interaktionerna mellan kollegor. Det är inte ovanligt att långa tjänsteutmärkelser är normen i vårt familjeföretag, vilket visar på den stabilitet och förtroendefulla arbetsmiljö vi strävar efter att upprätthålla. Hos Autogruppen värdesätter vi långvariga och lojala relationer, både internt och gentemot våra kunder.

Fullserviceanläggning

Våra fullserviceanläggningar är designade för att täcka alla aspekter av ditt bilägande. Oavsett om du behöver hjälp med reservdelar, reparationer, lackering eller om du planerar att köpa en ny bil, har vi den omfattande kompetens som krävs. Vare sig du är en privatperson eller företagskund kan du lita på att vi har den erfarenhet och kunskap som behövs för att hantera ditt ärende på bästa möjliga sätt. Hos oss strävar vi efter att erbjuda en helhetsupplevelse och täcka alla dina behov när det kommer till fordonsrelaterade ärenden.