Autogruppen expanderar och rekryterar Reservdelsman

Utforska spännande karriärmöjligheter hos Autogruppen. Vi söker en erfaren reservdelsman / bildelsrådgivare för att stärka vårt team. Ta steget mot en givande karriär inom fordonsbranschen med Autogruppen.

Har du ett intresse för service och trivs med att arbeta med kunden i fokus?

Om du har ett intresse för service och trivs med att arbeta med kunden i fokus, då är detta jobbet för dig. Att arbeta med service innebär att du får möjligheten att göra verklig skillnad för människor genom att möta deras behov och lösa deras problem. Att ha kunden i fokus innebär att du prioriterar deras tillfredsställelse och strävar efter att överträffa deras förväntningar i varje interaktion. Om detta resoneras med dig, kan en karriär inom detta yrke vara både givande och meningsfull för dig.

Det här erbjuder vi dig

Autogruppen är en organisation som värdesätter dig och din unika kompetens. Här ges du inte bara möjlighet att växa, utan vi ser till att du gör det genom stödjande utbildning, samarbete och utvecklingsmöjligheter. Tillsammans skapar vi hållbara och nyskapande lösningar som bidrar till en positiv förändring. Hos oss är du en viktig del av detta spännande arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Bildelsfunktionen arbetar med att planera och beställa hem reservdelar och tillbehör. I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Beställa bildelar och tillbehörsprodukter
  • Godsmottagning- ankommande och avgående gods
  • Uppackning av beställt material
  • Registervård, Uppmärksamma och vägleda kunder
  • Butiks- och grossistförsäljning.

 

Vad vi förväntar oss att du kan bidra med

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från bilbranschen eller ett liknande serviceyrke. Då användning av telefon och dator är en integrerad del av arbetsuppgifterna behöver du ha goda kunskaper inom datoranvändning. Tjänsten kräver även stark administrativ kompetens samt förmåga att effektivt planera och prioritera arbetsuppgifter. Ett B-körkort är ett krav för den aktuella tjänsten. Dessutom förväntas du behärska svenska väl, både i tal och skrift.

Mer information

Det här är en tillsvidareanställning på Autogruppen i Lund. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta den rekryterande chefen. Vi genomför urvalsprocessen löpande, så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi uppmuntrar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in ditt CV

Sprid gärna detta inlägg med dina vänner och bekanta så att fler får ta del av det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Vår fullserviceanläggning är designad för att täcka alla aspekter av ditt bilägande. Oavsett om du behöver hjälp med reservdelar, reparationer, lackering eller om du planerar att köpa en ny bil, har vi den omfattande kompetens som krävs.

© 2024 Autogruppen. All rights reserved.

Skicka ett epostmeddelande​

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

Skicka ett epostmeddelande

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

MENU

Har du en skadad vindruta?

Få 30% rabatt på torkarblad och fri påfyllning av spolarvätska när du

Optimera bränsleekonomin med Autogruppen.

Information

Vi är auktoriserad service- och plåtverkstad för detta varumärke. Följ anvisningarna för att hitta rätt avdelning och få bästa möjliga hjälp.

Information

Vi har erhållit auktorisation som en fullserviceanläggning för detta specifika varumärke. Det innebär att vi är officiellt godkända och kvalificerade för att tillhandahålla bilförsäljning och omfattande service samt support för produkter som tillhör detta varumärke. Vår expertis sträcker sig över olika områden, och vi är engagerade i att leverera högkvalitativ och auktoriserad service för att möta alla dina behov och krav för produkterna från detta varumärke.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.