Boka en rådgivning

Upptäck de senaste fördelarna med våra varumärken

Vår expertrådgivning tar dig genom alla aspekter av din fordonsupplevelse, från tekniska finesser till skräddarsydda lösningar.

Förutsägbara kostnader

Undvik överraskande utgifter för ditt bilägande.

Rätt produkt som passar dina behov

Hitta den optimala produkten för dina unika behov och önskemål.

Utforska dina finansieringsmöjligheter

Nästa steg mot ett förbättrat bilägande!

Din bil är försäkrad redan från start när den lämnar oss!

När du väljer att köpa en bil hos oss på Autogruppen, får du inte bara en pålitlig bil utan också en trygg start. Vi inkluderar en bilförsäkring från allra första stund, vilket ger dig en extra nivå av säkerhet och frihet. Det betyder att du kan fokusera helt på att utforska och bekanta dig med din nya bil, med vetskapen om att vi tar hand om din trygghet på vägen.

Flexibel och smidig bilfinansiering hos Autogruppen

Upplev en flexibel bilfinansiering hos Autogruppen. Oavsett om du söker en ny eller begagnad bil erbjuder vi skräddarsydda finansieringslösningar som passar dina behov. 

Boka ett möte

Virtuellt möte, vart du än är!

Delta i våra virtuella möten var du än befinner dig! Upplev smidig kommunikation och interaktion från ditt eget hem eller kontor. Anslut enkelt och effektivt till viktig dialog och expertmöten online.

FAQs

Vanliga frågor och svar om vår rådgivning

Att boka ett möte med oss är en enkel och smidig process. Du kan välja att göra det genom vårt formulär på webbplatsen, alternativt kan du ringa oss, där våra vänliga medarbetare gärna hjälper dig att schemalägga ett möte. Vi strävar efter att göra det så bekvämt som möjligt för dig att få den rådgivning eller information du behöver. Boka ditt möte idag och låt oss hjälpa dig på bästa möjliga sätt!

Nej, vår personliga rådgivning är kostnadsfri. Eventuella avgifter kommer tydligt att kommuniceras innan mötet om de skulle förekomma.

Ja, du kan avboka eller ändra ditt möte genom att  kontakta vår oss i förväg.

Förbered eventuella dokument eller frågor som du vill diskutera under mötet för att få maximal nytta av din rådgivning.

Ja, vi erbjuder möjlighet till virtuella möten. Välj den virtuella mötesalternativet när du bokar eller informera oss om ditt önskemål när du ringer.

Om du bokar via  e-post kommer vi att bekräfta mötet så snart som möjligt, om du skulle ringa in så återkopplar vi direkt med en dag och tid.

Du bör tala om detta för oss via chatt, epost eller via telefon. Om inte mötet kan fortsätta går det givetvis bra att skriva eller ringa in till oss.

Vill du veta mer om vår rådgivning?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta

Vill du veta mer om vår rådgivning?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta