fbpx

Jeep

Jeep

Namnet Jeep är ett mysterium vart det härstammar ifrån. Man vet alltså inte var namnet personligen är ifrån. Det man dock vet är att Jeep är känt som ett större terrängfordon och kopplas ofta ihop med militärfordon. Oerhört passande, då namnet Jeep på flera språk betyder just terränggående bil.

Den första prototypen av Jeep skapades för att fungera som militärfordon. För det behövde man rejäla hjul, ett tåligt exteriör med hållbar motor. Det är även vanligt att tro att Jeep skapade fordon som enbart kunde framföras på land, Jeep skapades även för att kunna framföras i lugnare vattenmiljöer och kallades för amfibie-jeep. I nuläget använder sig den amerikanska militärmakten sig av ett annat typ av fordon, trots det så fortsätter Jeep att säljas runt om i hela världen för att representera kraftfullhet  och god hållbarhet.  

Tack vare dess bastanta design kan man enkelt ta sig igenom terrängen oavsett hur oförlåtande den må vara. Den fungerar även som en utmärkt pendelbil eller familjebil tack vare dess storlek och utrymme för både barn, väskor och verktyg. Jeep tillverkas runt om i världen, bland annat i Argentina, Brasilien, Nederländerna, Spanien, Indien och Frankrike. 

 

Körglädje & rörlighet

Med Jeep upptäcker man en helt annan glädje och friheten att ta sig framåt. Fordonet fungerar utmärkt både på landsvägar och i stadstrafiken. Med den nyutvecklade prestandan erbjuder jeep komfort och säkerhet när det är dags att ge sig ut på vägarna. Tack vare teknologin och bilen intelligens kan du känna dig säker på vägarna- den kan du även enkelt navigera dig runt genom den komfortabla pekskärmen som finns till hands.

Genom utveckling har även Jeep sett till att behålla sin ikoniska och tradionella bastanta design, men utvecklat tekniken och säkerheten. Du kan välja mellan elbil, laddbyrbirk och vanligt bränsle när du väljer Jeep.  På så sätt kan du vara med och bidra till miljön genom att vara miljömedveten, det kan du genom att välja el eller laddhybrid. 

Med en stor bil är det även viktigt att vara extra vaksam. Det har Jeep sett till att hjälpa ägaren med genom att installera kollisionsvarnare, nödbroms, körfältsassistans, dödavinkelvarnare, bakre parkeringsassistans, bakre kamera med dynamiskt rutnät, parkeringsassistans och den exklusiva trötthetsvarnaren. Det kan låta komplicerat men det är det inte- din bil ser helt enkelt till att hålla både dig och din omgivning säker. 

 

En Jeep som passar alla

Vi har sett till att ha ett innehåll med många olika typer och modeller av Jeep. På så sätt kan du enkelt ta reda på vilken modell som passar dig. Kanske en äldre modell med det ikoniska utseendet, eller en nyutvecklad Jeep med inslag av modernare design?

Valet är ditt och vi finns här för dig under hela processens gång. Vi erbjuder provkörning av alla våra fordon för att göra valet enkelt för dig. Istället för att försöka navigera i en djungel av olika bilar och modeller välkomnar vi dig in till oss för att underlätta för dig och ditt val. 

Hos oss erbjuder vi även olika ägande- och betalningsmöjligheter. Vi erbjuder privatleasing i den mån och tid som passar dig, du kan även köpa bilen om det passar dig bäst. Hursomhelst finns vi tillhands för dig är du behöver god service och kompetent personal.