Servicerådgivare

Ta chansen att bli en del av Autogruppen och dess dedikerade team av servicerådgivare! Vi söker passionerade individer som brinner för att leverera överlägsen kundservice och skräddarsydda lösningar inom fordonsunderhåll. Låt oss tillsammans optimera fordonsupplevelsen och skapa nöjda kunder varje dag. Ansök nu och ta steget mot en givande karriär inom fordonsbranschen!

Vi söker en engagerad Servicerådgivare med erfarenhet från motorbranschen för att förstärka vårt team inför expanderingen med BMW och MINI på eftermarknaden. Som Servicerådgivare spelar du en nyckelroll i att skapa en unik kundupplevelse och leverera högkvalitativt servicearbete.

Ansvarsområden:

 • Självständigt driva kundärenden och arbetsorders genom hela serviceprocessen.
 • Administrera, boka och planera arbetsorders till verkstaden.
 • Upprätta betalplaner och hantera försäkrings-/garantiärenden.
 • Ansvara för prissättning, fakturering och andra vanligt förekommande uppgifter.
 • Ta på dig ansvaret för att öka försäljningen och utveckla affärerna.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet från motorbranschen och förståelse för kundmottagningens arbetsflöde.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Relevant gymnasial utbildning, god datavana samt B-körkort.
 • KOBRA erfarenhet
 • CABAS erfarenhet

Meriterande: Erfarenhet av BMW, MINI – kundvård, garantiärenden, reservdelar.

Personliga egenskaper:

 • Strukturerad med förmåga att trivas i varierande arbetsuppgifter och högt tempo.
 • Ansvarsfull med problemlösande och flexibelt arbetssätt.
 • Teamorienterad med förmåga att stötta och hjälpa kollegor.
 • Anlända i tid och vara punktlig är avgörande för att visa professionalism och respekt gentemot arbetsplatsen, kollegorna och kunderna.

Vad vi erbjuder:

 • En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i ett stark och expansivt bolag.
 • Engagerade kollegor och kontinuerlig utveckling.
 • Personalförmåner inklusive rabatter.
 • Utbildningar i enlighet med våra varumärken – BMW, MINI, Peugeot, Citroën, Opel, DS-automobiles, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth och Mazda.

Gör dig redo att bli en del av vårt härliga team och bidra till vår framgång! Ansök nu och ta chansen att växa med oss.

Om oss på Autogruppen:

Vår identitet som Autogruppen sträcker sig bortom bara ett varumärke och omfattar vår vilja att skapa meningsfulla och varaktiga relationer med våra kunder.

Autogruppen grundades 1962, med en vision om att erbjuda en bekymmersfri upplevelse för bilägare. Genom åren har vår passion och engagemang för fordonsindustrin drivit vår expansion, och idag är vi stolta över att vara en anläggning med allt under samma tak för kunderna.

Med cirka 23 engagerade medarbetare, består vår mångsidiga personal av säljare, mekaniker, tekniker, plåtslagare, rådgivare och administratörer. Tillsammans utgör vi Autogruppen-familjen och strävar efter att skapa en bättre vardag för dig som bilägare. Vår långa branscherfarenhet och passion för branschen är grunden för vårt åtagande att erbjuda högkvalitativa tjänster och göra bilägandet till en smidig och givande upplevelse för alla våra kunder.

Ett familjeföretag

Som ett familjeföretag har Autogruppen ett unikt band med sina anställda. Vår företagskultur präglas av en familjär atmosfär, vilket är avgörande i dagens teamorienterade ledningssystem. Detta varma och samarbetsvilliga klimat sträcker sig inte bara till relationerna mellan chefer och anställda, utan genomsyrar även interaktionerna mellan kollegor. Det är inte ovanligt att långa tjänsteutmärkelser är normen i vårt familjeföretag, vilket visar på den stabilitet och förtroendefulla arbetsmiljö vi strävar efter att upprätthålla. Hos Autogruppen värdesätter vi långvariga och lojala relationer, både internt och gentemot våra kunder.

Fullserviceanläggning

Våra fullserviceanläggningar är designade för att täcka alla aspekter av ditt bilägande. Oavsett om du behöver hjälp med reservdelar, reparationer, lackering eller om du planerar att köpa en ny bil, har vi den omfattande kompetens som krävs. Vare sig du är en privatperson eller företagskund kan du lita på att vi har den erfarenhet och kunskap som behövs för att hantera ditt ärende på bästa möjliga sätt. Hos oss strävar vi efter att erbjuda en helhetsupplevelse och täcka alla dina behov när det kommer till fordonsrelaterade ärenden.

Ansökan

Denna position har blivit tillsatt. Vi tackar och är tacksamma för alla som ansökte till tjänsten som Servicerådgivare.

Sprid gärna detta inlägg med dina vänner och bekanta så att fler får ta del av det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Vår fullserviceanläggning är designad för att täcka alla aspekter av ditt bilägande. Oavsett om du behöver hjälp med reservdelar, reparationer, lackering eller om du planerar att köpa en ny bil, har vi den omfattande kompetens som krävs.

© 2024 Autogruppen. All rights reserved.

Skicka ett epostmeddelande​

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

Skicka ett epostmeddelande

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

MENU

Har du en skadad vindruta?

Få 30% rabatt på torkarblad och fri påfyllning av spolarvätska när du

Optimera bränsleekonomin med Autogruppen.

Information

Vi är auktoriserad service- och plåtverkstad för detta varumärke. Följ anvisningarna för att hitta rätt avdelning och få bästa möjliga hjälp.

Information

Vi har erhållit auktorisation som en fullserviceanläggning för detta specifika varumärke. Det innebär att vi är officiellt godkända och kvalificerade för att tillhandahålla bilförsäljning och omfattande service samt support för produkter som tillhör detta varumärke. Vår expertis sträcker sig över olika områden, och vi är engagerade i att leverera högkvalitativ och auktoriserad service för att möta alla dina behov och krav för produkterna från detta varumärke.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.