MINI SERVICE.

auktoriserad MINI Service Partner.

Vi tycker att du förtjänar mer. Mer roligt. Mer frihet. Och ännu mer MINI.

Mini Service Partner

VÅR MINI SERVICEVERKSTAD HJÄLPER DIG GÄRNA MED TIPS OCH RÅD.

Vår MINI Serviceverkstad berättar gärna mer om produkter och tjänster för din MINI. Vill du inte lägga mer tid än nödvändigt på verkstadsbokningar? Gör det enkelt för dig och boka tid online!

MINI CBS

MINI Condition Based Service

Standardiserade serviceintervaller tillhör historien. När du äger en MINI är servicebehoven anpassade efter din körstil, frekvens och körsträcka.

Mini Cooper - Laddning

MINI Elbil

Oavsett om du fyller på bränsle eller laddar din bil, är du alltid välkommen hos Autogruppen för en bekväm och kostnadseffektiv service och reparation.

Mini - Mobile Care

MINI Mobile Care

Om din MINI stöter på problem under resan, kommer MINIs omfattande mobilitetstjänster snabbt hjälpa dig att komma på vägen igen. Vi är här för att säkerställa att din resa är smidig och bekymmersfri.

Mini - Service Inclusive

MINI Service Inclusive

Vill du utforska ett skräddarsytt serviceavtal för din MINI? Då är MINI Service Inclusive det optimala valet. Lämna dina uppgifter i formuläret, och vi kontaktar dig snarast.

Behöver du svar på frågor om bilreparation eller bokning av service?

Tveka inte att nå oss på 046-12 40 00 eller skicka en e-post till service@autogruppenlund.se Du kan också enkelt boka din servicetid online här.

Har du en skadesituation som behöver hanteras?

Det rekommenderas att du bokar en tid för skadebesiktning här. Du kan även nå vår skadeverkstad direkt genom växeln.

INFÖR DITT BESÖK HOS AUTOGRUPPEN.

Bra service börjar på nätet – snabb, enkelt och alltid tillgängligt. Bromsservice, oljebyte eller annan service: MINI tidsbokning på nätet är en praktiskt lösning för att boka nästa service. Ingen kan nämligen din MINI lika bra som proffsen hos din MNI Serviceverkstad.

Våra tjänster.

Serviceverkstad

En bil i behov av service kan med tiden utveckla allvarligare problem som kan leda till ökade kostnader och minskad prestanda. Regelbunden service är avgörande för att bibehålla din bils tillförlitlighet och långvariga hälsa. Välkommen till vår serviceverkstad på Autogruppen - vi är här för att hjälpa dig med dina servicebehov och se till att din bil fortsätter att prestera på toppnivå.

Plåt och lackskador

Vi förstår att olyckor kan inträffa när man minst förväntar sig det. Vårt dedikerade team är redo att göra din bil som ny igen och säkerställa din trygghet på vägarna. Hos oss får du inte bara enestående plåt- och lackservice, utan även en bekväm och smidig upplevelse från det ögonblick du kontaktar oss. Lita på oss för att göra din bil skadefri och se till att den återfår sin glans. Kontakta oss idag för expertplåt- och lackservice som överträffar dina förväntningar.

Glasreparationer

En stenskada i vindrutan kan med tiden utvecklas till en längre spricka, vilket kan försämra sikten och öka risken för skador på din bil. Vindrutan utgör en viktig del av bilens struktur, och av den anledningen är det alltid klokt att åtgärda stenskador så snabbt som möjligt. Vi välkomnar dig till Autogruppen, där vi är redo att assistera dig med att reparera stenskador och vindrutor.

AC Service

Är din bils AC ineffektiv eller fungerar den inte som den ska? Om du upplever problem med otillräcklig kyla kan det vara läge att överväga en AC-service. Tveka inte att ta kontakt med vår anläggning för ytterligare information eller för att boka en tid för service. Vi står till din tjänst för att hjälpa dig med dina AC-behov.

Bilvård och rekond

På vår anläggning har vi prisvärda alternativ för bilrengöring och rekonditionering. Du kan boka tid för att få din bil tvättad både invändigt och utvändigt, eller för att behandla mindre repor och ge lacken en polering. Vårt utbud sträcker sig från grundläggande utvändig handtvätt till omfattande paket som inkluderar polering, fönsterputsning och rengöring av kläderna. Dessutom har vi produkter från SONAX tillgängliga inomhus.

Vägassistans

MINI sätter ribban högt - inte bara när det gäller deras bilar, utan även när det kommer till service. MINI Vägassistans är skräddarsydd för dig och din MINI, och dess främsta syfte är att bibehålla den höga standarden om du skulle stöta på problem som driftsstopp, olyckor eller inbrott. MINIs omfattande vägassistans täcker hela Europa och är alltid tillgänglig för att bistå dig.

Välkommen till Autogruppen ― Din MINI Service Partner