Återkallelse

Säkerhetsåtgärder och kostnadsfria uppdateringar

Återkallelsekampanjer handlar om din säkerhet och att din bil ska uppfylla gällande regelverk. Vi är din auktoriserade verkstad och hjälper dig så fort som möjligt. Uppdateringskampanjer utförs för att uppdatera din bil och förhindra att fel uppstår. Dessa ingrepp utförs kostnadsfritt.
 
 
Vårt åtagande gentemot dig

Återkallelse- och servicekampanj

Återkallelsekampanjer

Återkallelser innebär förebyggande kontroller som vi ibland utför på en specifik grupp fordon för att identifiera eventuella fel. Om du informeras om att din bil kan omfattas av en sådan kampanj, uppmanar vi dig att omedelbart kontakta oss för att arrangera en kostnadsfri reparation av din bil.

Servicekampanjuppdateringar

Uppdateringar inom servicekampanjer är förebyggande kontroller som vi vid vissa tillfällen genomför på specifika fordonsgrupper för att säkerställa kundnöjdhet. Om du informeras om att din bil kan omfattas av en sådan kampanj, uppmanar vi dig att omedelbart kontakta oss för att arrangera en kostnadsfri uppdatering av din bil.

Har mitt fordon en pågående kampanj?

För att få information om eventuella kampanjer, vänligen ring eller skriv ett epostmeddelande till oss som återförsäljare. Vi kan snabbt bekräfta om det pågår några aktuella kampanjer för din bil.

Vad du som kund kan förvänta dig

Vi erbjuder kostnadsfria reparationer eller uppdateringar för att förhindra eventuella negativa påverkningar på din nybils-upplevelse. Vi använder endast originaldelar.

Har du fler frågor om en Återkallelsekampanj?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta