Search
Close this search box.
Modeller

FIAT DOBLO

Från. 279 900 kr ex.moms

Fiat Professional - Doblo - Cinema Black
Fiat Professional - Doblo - Colossomeum Grey
Fiat Professional - Doblo - Gelato White
Fiat Professional - Doblo - Maestro Grey

Färger:

FIAT SCUDO

Från. 374 900 kr ex.moms

Fiat Professional - Fiat Scudo - Grå Artense
Fiat Professional - Fiat Scudo - Metallic Black
Fiat Professional - Fiat Scudo - White

Färger:

FIAT DUCATO

Från. 399 900 kr ex.moms

Fiat 500 Hatchback - Pasodoble Red
Fiat 500 Hatchback - Electroclash Grey
Fiat 500 Hatchback - Bossa Nova White

Färger:

FIAT DOBLO CREWCAB

Från. 344 900 kr ex.moms

Fiat Doblo CrewCab - Maestro Grey
Fiat Doblo CrewCab - Colosseum Grey
Fiat Doblo CrewCab - Cinema Black
Fiat Doblo CrewCab - Gelato White

Färger:

FIAT SCUDO CREWCAB

Från. 479 900 kr ex.moms

Fiat Scudo CrewCab - Vit
Fiat Scudo CrewCab - Grå Artense
Fiat Scudo CrewCab - Slate Grey
Fiat Scudo CrewCab - Svart Metallic

Färger:

FIAT DUCATO CREWCAB

Från. 455 300 kr ex.moms

Fiat Ducato CrewCab - Expediton Grey
Fiat Ducato CrewCab - Lanzarote Grey

Färger:

FIAT DUCATO CHASSI

Från. 454 900 kr ex.moms

Fiat Ducato Chassi
Fiat Doblo CrewCab - Colosseum Grey
Fiat Doblo CrewCab - Cinema Black
Fiat Doblo CrewCab - Gelato White

Färger:

FIAT DUCATO FLAK

Från. 484 900 kr ex.moms

Ducato Flak - Mörkgrå
Ducato Flak - Silvergrå
Ducato Flak - Vit
Ducato Flak - Svart

Färger:

Ducato Flak - Mörkgrå
Ducato Flak - Silvergrå
Ducato Flak - Vit
Ducato Flak - Svart

Vikten av att välja en auktoriserad Fiat Professional verkstad.

När du servar din bil på en auktoriserad Fiat Professional verkstad drar du nytta av specialutbildade tekniker, originaldelar och en omfattande eftermarknadsservice. Genom att överlåta ansvaret till oss kan du inte bara öka din säkerhet, utan du kan också känna dig trygg.

FOKUS PÅ: FIAT PROFESSIONAL E-DUCATO

E-Ducato har alternativ som
matchar dina VERKSAMHETSBEHOV

Strömförsörjning när förarna behöver det som mest tack vare regenerativt bromssystem

Fiat Professional Ducato firar sin 40-årsdag i år och dess framgång som inte bara den mest sålda skåpbilen i segmentet för stora skåpbilar, utan också som den mest sålda kommersiella fordonen i EMEA för 2020, och förblir en av de mest mångsidiga kommersiella fordonen på marknaden klassledande nyttolast, volym och axellast i kombination med ett omfattande urval av hjulbas, längd och höjdvarianter gör den lämplig för allt från att transportera passagerare till att göra leveranser. Samma principer utvidgas till nya e-Ducato, som erbjuder vagnparksoperatörer det största utbudet av varianter på elbilsmarknaden. Skåpbilssortimentet finns i två höjder, tre längder och i tre hjulbasstorlekar, och erbjuder lastutrymmen från 10-17m2. Jämfört med den förbränningsmotordrivna Ducato (ICE) ger e-Ducato samma nyttolastvolymer på upp till 1 950 kg. Chassihyttversioner erbjuds med tre längder och fyra hjulbasstorlekar att välja på. En passagerarversion kan också specificeras med mellan fem och nio platser. Två batterialternativ finns tillgängliga, vilket gör det möjligt för förare att balansera kostnad och vikt med räckviddskrav. 47kWh-versionen ger en räckvidd på upp till 146 miles (WLTP-stad), medan den större 79kWh-versionen kan täcka 230 miles. Fordon med det större batteriet kommer att förlora cirka 300 kg lastkapacitet. Räckvidden maximeras genom ett regenerativt bromssystem som använder fordonets elmotor som en generator för att omvandla mycket av

den kinetiska energin som går förlorad när man bromsar tillbaka till lagrad energi i fordonets batteri. Detta säkerställer att energi inte slösas bort och lagras när det behövs som mest. e-Ducato förser även föraren med tre körlägesalternativ: Normal vilket ger optimal balans mellan prestanda och ekonomi; Eco för en ökning av det tillgängliga räckvidden genom att hantera accelerationsresponsen och inaktivera luftkonditioneringen för att minska energiförbrukningen; och Power för tunga resor. Ett antal laddningsalternativ kan specificeras för att passa användarens krav. 47kWh-versionen kommer med en 7kW inbyggd laddare, medan 79kWh-versionen har en 11kW-laddare. En 22kW och en 50kW DC inbyggd laddare kommer också att finnas tillgängliga för företag som kräver snabbare laddningstider. Elmotorn utvecklar 90 kW (120 hk) och 280 Nm, vilket ger bra prestanda. Med omedelbart vridmoment kan e-Ducato nå 30 mph från vila på mindre än fem sekunder. Mopar Connect-funktioner kommer att monteras som standard på e-Ducato, med ett 12-månaders abonnemang inklusive, vilket gör det möjligt för förare att lokalisera och navigera till laddningspunkter samt ge operatörerna central övervakning och möjlighet att kontrollera fordonets laddningstider eller före- skick fordonshytten. 

Vi hjälper dig med din bilaffär.