fbpx

FIAT Professional

[cd_space]
fiat professional
[cd_space]

Fiat Professional

Fiat Professional är varumärket och dotterbolag till FCA Italiens (tidigare Fiat Group Automobiles) lätta nyttofordon och deras passagerarvarianter. Den lanserades den 17 april 2007 och ersatte Fiat Veicoli Commerciali- divisionen. Fiats transportbilar låter dig som företagare expandera din verksamhet genom att bidra med rejäla fordon som kan hjälpa företaget vardagliga körturer. Fiat transportbil är ett utmärkt val att använda som firmabil. Det går även lika bra att använda fordonet i privat syfte då det finns många olika modeller att välja mellan.

Lastkapacitet & flak

Tack vare ett stort utbud med modeller så finns det en modell som passar alla olika verksamheter. Fordonen med skåp skiftar mellan att ha lastkapaciteten från och med 5,3 kvadratmeter till och med 17 kvadratmeter. På så vis kan du enkelt välja det fordon som passar din verksamhet bäst. Fiat Professional erbjuder även fordon med ett stort antal sittplatser för alla möjliga bruk. Du finner upp till 16 sittplatser på utvalda modeller av Fiat Professional. Med hjälp av flaken som vissa modeller använder kan du frakta och förflytta, en del av modeller kan ta upp till hela 1000 kg i lastvikt. För att underlätta och göra arbetet smidigt är även flaken tippbart- antingen åt ett eller flera håll.
Du kan även uppgradera dina transportfordon genom påbyggnader och chassi. På så sätt kan du skapa dig en form av lastbil med större utrymme.

Privatbruk & företagsbruk

Oavsett vad för syfte som fordonet ska tjäna till så erbjuder vi en hel del olika modeller. För att känna av och lära känna fordonet erbjuder vi provkörningar för att underlätta i er valprocess. Vi finns till hands när ni har frågor och kräver en kompetent personal med god servicekänsla, välkomna in för att veta mer om Fiat Professionals transportbilar.

[cd_space]