Däckhotell

Däckförvaring med omsorg och säkerhet.

Med dedikerade utrymmen och professionell hantering säkerställer vi att dina däck förvaras under optimala förhållanden, vilket förlänger deras livslängd.

Öka livslängden på dina däck

Dina däck förvaras kallt, torrt och i ett mörkt utrymme.

Förenklad hantering

Vi kontrollerar att däcken har slitits jämnt och att det inte finns skador.

Vad ingår i förvaringskostnaden?

Inkluderat är däckinspektion, rengöring och skifte mellan säsongerna.

DS Däckhotell

Flexibel förvaring

Du har möjlighet att anpassa ditt val av däckhotell genom att välja mellan paketalternativ på 12, 24 eller 36 månader. Dessa omfattande paket garanterar inte bara en trygg förvaring av dina däck utan inkluderar även regelbundna däckskiften, noggranna inspektioner och professionell tvätt.

Med ett 12, 24 eller 36-månaders däckhotellspaket får du fördelen av att dina däck förvaras under optimala förhållanden för att säkerställa deras hållbarhet och prestanda. Dessutom kommer vårt dedikerade team att ta hand om däckskiften enligt ditt valda intervall och genomföra noggranna inspektioner för att identifiera eventuella potentiella problem i tid.

Den inkluderade tvätten bidrar inte bara till att hålla dina däck i gott skick utan ger också en extra estetisk touch. Genom att välja ett av våra långvariga däckhotellspaket får du en heltäckande lösning för din däckhantering, där vi tar hand om allt från förvaring till underhåll, vilket ger dig en bekymmersfri och pålitlig service.

Däckhotell ger idealiska förhållanden

Ett ökande antal personer väljer att förvara sina däck på ett däckhotell, vilket erbjuder en enkel och praktisk lösning. Däck tar ingen plats i hemmet, och när det är dags att byta dem, behöver du bara besöka däckverkstaden där däcken förvaras under optimala förhållanden på deras däckhotell. Att hålla däcken i rätt förvaringsmiljö ökar också deras livslängd.

Välskötta däck av hög kvalitet kan hålla i minst sex år, och det är rekommenderat att undvika att köra med däck som är äldre än tio år. Gummimaterialet blir för hårt med tiden, vilket påverkar däckets prestanda negativt.

Däckets ålder kan utläsas från däcksidans fyrsiffriga serienummer, där de två första siffrorna representerar tillverkningsveckan och de två sista siffrorna representerar tillverkningsåret.

Om däcken förvaras felaktigt kan de skadas så pass mycket att de inte längre är säkra att använda. Därför kan du istället förvara dina däck  oss på Autogruppen.

Boka däckhotell

FAQs

Vanliga frågor och svar om Däckhotell

Våra däckhotellspaket, tillgängliga i 12, 24 eller 36 månader, inkluderar säker förvaring, regelbundna däckskiften, detaljerade inspektioner och professionell tvätt.

Ett längre däckhotellspaket ger fördelen av långsiktig förvaring på ett och samma ställe under optimala förhållanden. Dessutom kan du dra nytta av våra regelbundna underhållstjänster.

Tvätt ingår för att inte bara bibehålla däckens skick utan också för att ge dem en estetisk uppfräschning. Detta bidrar till att förbättra bilens utseende och öka livslängden på däcken.

Ja, i de flesta fall kan du uppgradera eller justera ditt däckhotellspaket om dina behov förändras. Kontakta oss för att diskutera eventuella ändringar eller uppgraderingar.

Vill du veta mer om Däckhotell?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta

Vill du veta mer om Däckhotell?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta