Autogruppen rekryterar erfarna fordonstekniker och bilmekaniker

Autogruppen expanderar och letar efter erfarna Peugeot, Citroën, Opel och DS-automobiles TA-tekniker till vår serviceverkstad. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö, avancerad utrustning och en dedikerad teamanda. Gå med i oss och ta del av en spännande resa i fordonsbranschen. Ansök nu och bli en viktig del av Autogruppen, där passion för kvalitet och service står i fokus! Ansök idag och bli en del av ett fantastiskt team!

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker eller tekniker är ditt huvudsakliga ansvar att diagnostisera och åtgärda fordon. Du använder teknisk utrustning för att identifiera problem i motorer, bromsar och andra system. Efter diagnosen utför du reparationer och underhåll, inklusive byte av delar, justeringar och regelbundet underhåll. Du hanterar även reservdelar, använder datordiagnostikverktyg och dokumenterar noggrant allt arbete. Att följa säkerhetsföreskrifter, hålla dig uppdaterad om nya tekniker och säkerställa att reparationer är av hög kvalitet är en del av din dagliga uppgift. Din roll är central för att upprätthålla säkra och fungerande fordon.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som delar vår passion för fordon och teknik. Du är noggrann, strukturerad och har en stark vilja att lära dig och utvecklas. Samarbetsförmåga och professionalism är viktiga egenskaper, och du har inga problem med att kommunicera effektivt med teamet och kunderna.

Arbetslivserfarenhet

Vi letar efter kvalificerade kandidater för rollen som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker med en pålitlig arbetslivserfarenhet på 2-4 år. Som en del av vårt dedikerade team förväntar vi oss att du har relevant erfarenhet och färdigheter för att hantera olika fordonsreparationer och underhållsuppgifter. Din arbetslivserfarenhet kommer att vara avgörande för att säkerställa att du är väl förtrogen med branschens standarder och har den kompetens som krävs för att leverera högkvalitativ service.

Utbildning

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har genomfört en gymnasieutbildning inom teknik- med inriktning fordon och har en stark förståelse för tekniska koncept.

Språk

Krav: Goda kunskaper i Svenska och Engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande men ej obligatoriska.

Körkort

Krav: Innehav av B-körkort är nödvändigt. Övriga körkortskategorier är meriterande men inte obligatoriska.

Om detta jobb

Är du en erfaren mekaniker som söker nya utmaningar och vill vidareutvecklas inom ditt yrke? Besitter du gedigen teknisk kunskap om bilar och trivs med att dagligen möta varierande arbetsuppgifter inom det mekaniska området för fordon? I så fall uppmanar vi dig att ansöka om tjänsten direkt!

Autogruppen, ett familjeföretag där trivsel och arbetsglädje är av högsta prioritet. Vi är auktoriserade för märken som BMW, Mini, Peugeot, Citroën, DS-Automotive, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Jeep och Mazda, och vi har en komplett verkstad som inkluderar både mekanisk och plåtverkstad. Våra moderna lokaler i Lund på Gastelyckan utgör en trivsam arbetsmiljö.

Vi erbjuder inte bara en möjlighet till kompetensutveckling utan även attraktiva förmåner och löner. Hos oss får du chansen att vara en del av ett expansivt företag, centralt beläget i Lund.

För mer information om oss och våra möjligheter, besök vår hemsida. Ta steget mot en spännande framtid med Autogruppen!

Autogruppen

Vår främsta strävan är att leverera service av hög kvalitet som skapar nöjda kunder. Du kommer att bli en värdefull del av vårt kompetenta team, där du kommer arbeta tillsammans med mekaniker, tekniker, säljare och servicrådgivare.

Verksamheten omfattar en mångsidig och omfattande inriktning, som innefattar försäljning, service och underhåll av både nyinköpta och begagnade fordon.
Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en heltäckande och pålitlig lösning för deras fordon, oavsett om de väljer en helt ny bil eller en begagnad bil.
Vi är dedikerade till att säkerställa att varje fordonsbehov, från försäljning till eftermarknadsservice, hanteras professionellt och effektivt.

I vår arbetsmiljö stödjer vi din personliga utveckling genom att erbjuda utbildningsmöjligheter. Vår företagskultur är genomsyrad av en passion för vad vi gör, en hög grad av integritet i vårt arbete och en stark inriktning mot hållbarhet. Det innebär att du inte bara kommer att få chansen att växa och utvecklas inom ditt yrke, utan även att du blir en del av ett engagerat och hållbart team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Skicka in ditt CV

Sprid gärna detta inlägg med dina vänner och bekanta så att fler får ta del av det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Vår fullserviceanläggning är designad för att täcka alla aspekter av ditt bilägande. Oavsett om du behöver hjälp med reservdelar, reparationer, lackering eller om du planerar att köpa en ny bil, har vi den omfattande kompetens som krävs.

© 2024 Autogruppen. All rights reserved.

Skicka ett epostmeddelande​

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

Skicka ett epostmeddelande

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

MENU

Har du en skadad vindruta?

Få 30% rabatt på torkarblad och fri påfyllning av spolarvätska när du

Optimera bränsleekonomin med Autogruppen.

Information

Vi är auktoriserad service- och plåtverkstad för detta varumärke. Följ anvisningarna för att hitta rätt avdelning och få bästa möjliga hjälp.

Information

Vi har erhållit auktorisation som en fullserviceanläggning för detta specifika varumärke. Det innebär att vi är officiellt godkända och kvalificerade för att tillhandahålla bilförsäljning och omfattande service samt support för produkter som tillhör detta varumärke. Vår expertis sträcker sig över olika områden, och vi är engagerade i att leverera högkvalitativ och auktoriserad service för att möta alla dina behov och krav för produkterna från detta varumärke.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.