Serviceavtal

Upptäck fördelarna med ett avtal

Optimera ditt bilägande med Autogruppens serviceavtal och upplev smidighet och enkelhet genom en enda månatlig betalning. 

Förutsägbara kostnader

Undvik överraskande utgifter för ditt bilunderhåll.

Förenklad hantering

Skräddarsytt för att göra din fordonsupplevelse så bekväm som möjligt.

Originaldelar

Öka din bils långsiktiga värde vid en eventuell försäljning.

Flexibelt, 24mån eller 36mån.

Du har möjlighet att välja antingen ett 24- eller 36-månaders serviceavtal. Dessutom kan du göra tillägg som lånebil, hjulinställning, hjulskifte eller hjulskifte med däckhotell för att göra ditt bilägande bekvämt och smidigt.

Teckna serviceavtal

FAQs

Vanliga frågor och svar om Serviceavtal

Att skriva in dig för ett serviceavtal hos Autogruppen innebär att du kan dra nytta av en bekväm prenumeration för din bilservice istället för att stöta på oväntade kostnader vid varje besök. Genom att betala en fast månadsavgift kan du göra ditt bilägande både enklare och tryggare.

Genom att teckna serviceavtalet samtidigt som du köper din bil kan månadsavgiften integreras i den ordinarie månadskostnaden för bilen, vilket ytterligare förenklar hanteringen av din ekonomi. Våra servicetekniker är specialutbildade för varje märke, vilket innebär att de är experter på just din bil och kan erbjuda den bästa tänkbara servicen och reparationen.

Vi använder alltid originaldelar som är exakt anpassade för din bil, vilket garanterar högsta säkerhet, livslängd och prestanda. Vi förstår vikten av att din bil fungerar optimalt och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga servicen.

När en bil säljs och ägarbytet registreras, avslutas det aktuella serviceavtalet automatiskt. Överföring av serviceavtalet till en ny ägare är därför inte möjlig. För företag finns dock möjligheten att dra av momsen på månadskostnaden för serviceavtalet, vilket innebär att momsen är avdragsgill.

Genom att teckna ett serviceavtal får du försäkran om att din bil alltid underhålls och servas regelbundet, vilket kan bidra till att höja dess värde vid en eventuell försäljning. Istället för att stå inför stora kostnader vid varje enskilt servicebesök, sprids kostnaderna istället ut i en fast månadskostnad. Detta ger dig enklare hantering av bilkostnaderna och hjälper dig undvika oväntade utgifter för service och underhåll.

Kostnaden varierar beroende på körsträcka och avtalslängd. Hör av dig till oss för att få en skräddarsydd prisuppgift som passar både dig och din bil optimalt.

Om du har ett Autogruppen serviceavtal kan du genomföra underhållsservicen på vår anläggning i Lund. För de som har tecknat serviceavtal genom en generalagent tillåts auktoriserad service på samma anläggning som är auktoriserad för det specifika bilmärket.

Vill du veta mer om Serviceavtal?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta

Vill du veta mer om Serviceavtal?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta