Finansiering

Flexibel bilfinansiering skräddarsydd för dig

En flexibel bilfinansiering skapar möjligheten att äga din drömbil. Med skräddarsydda alternativ, konkurrenskraftiga räntor och smidiga återbetalningsplaner strävar vi efter att göra ditt bilägande enkelt och tillgängligt. Utforska friheten att köra din valda bilmodell utan kompromisser.

Hur fungerar ett billån?

En traditionell avbetalningsmodell är perfekt för dem som ser bilen som en långsiktig investering. Som låntagare äger du bilen, även om finansbolaget har ett äganderättförbehåll för att säkra lånet.

Med möjlighet att låna upp till 80% av bilens pris krävs en kontantinsats eller inbyte av befintlig bil för de återstående 20%. Traditionella billån har vanligtvis en löptid mellan 12-96 månader och struktureras som annuitetslån, där summan av amortering och ränta förblir konstant vid varje betalningstillfälle under den valda perioden.

Räntan är rörlig, och månadskostnaden kan variera beroende på eventuella förändringar i långivarens upplåningskostnader. 

Vad är en privatleasing?

Privatleasing erbjuder dig möjligheten att njuta av körningen utan att äga bilen. Genom ett avtal med en förbestämd löptid och körsträcka betalar du en månatlig leasingavgift för att använda en specifik bilmodell. Vid leasingens slut återlämnar du bilen och har möjlighet att välja en ny modell. Fördelarna inkluderar ofta service, underhåll och försäkring som en del av avtalet, vilket gör det till ett bekvämt och förutsägbart alternativ för dem som föredrar flexibilitet och enkelt bilägande. Kontakta oss för att utforska privatleasing och skapa en bekymmersfri bilupplevelse.

Jag vill köpa en bil till företaget

Finansiell leasing är ett affärsarrangemang där du som företag eller företagare kan använda en bil utan att behöva köpa den. Genom att ingå ett leasingavtal med en förbestämd löptid och hyresavgift får du tillgång till bilen utan att behöva göra en stor initial investering. Vid leasingavtalets slut har du ofta möjligheten att köpa bilen till ett förutbestämt restvärde.

Finansiell leasing ger företag flexibilitet och effektivitet i fordonsnyttjandet samtidigt som kapitalbindningen minimeras. Det är en smart lösning för att säkerställa att företaget har tillgång till de nödvändiga fordonen utan att behöva investera i ägande. Kontakta oss för att diskutera hur finansiell leasing kan optimera din företagsbilpark och skapa en kostnadseffektiv strategi för ditt företag.

Välj mellan olika typer av lösningar för att hitta det som passar dig och ditt bilbehov bäst.

Att välja ett avbetalningslån för din bil ger dig möjligheten att sprida kostnaderna över tid och göra ditt bilägande mer hanterbart. Med fasta avbetalningar blir din budget förutsägbar, och du kan njuta av din nya bil utan att behöva betala hela beloppet på en gång. Kontakta oss för att utforska vilka avbetalningsalternativ som bäst passar dina behov och gör din bilresa mer tillgänglig och bekymmersfri.

Optimera ditt bilägande med ett billån med restvärde, vilket ger dig fördelen av lägre månatliga betalningar. Genom att inkludera en förutbestämd restvärdesandel vid lånets slut kan du anpassa din ekonomi och planera för nästa bilbyte. Detta flexibla alternativ gör det möjligt för dig att njuta av din drömbil utan att kompromissa med din budget. Kontakta oss för att utforska fördelarna med ett billån med restvärde och göra din bilfinansiering mer anpassad och kostnadseffektiv.

Upptäck fördelarna med privatleasing och skapa en smidigare och bekymmersfri bilupplevelse. Med privatleasing kan du njuta av en ny bil utan att behöva äga den. Månadsavgiften täcker vanligtvis service, underhåll och försäkring, vilket gör din bilkostnad mer förutsägbar. Dessutom ger privatleasing dig möjlighet att enkelt byta till en ny modell när kontraktet löper ut. Välj privatleasing för flexibilitet, komfort och kostnadseffektivitet. Kontakta oss för att utforska privatleasingalternativ som passar dina behov och önskemål.

Optimera din företagsbilflotta med företagsleasing och ge din verksamhet den nödvändiga flexibiliteten. Företagsleasing erbjuder kostnadseffektiva lösningar och gör det möjligt för ditt företag att hålla sig uppdaterat med de senaste bilmodellerna utan stora initiala investeringar. Månadsavgiften täcker vanligtvis service, underhåll och försäkring, vilket ger dig en transparent och förutsägbar budget. Välj företagsleasing för att maximera företagets mobilitet och minimera administrativa bördor. Kontakta oss för att skräddarsy en företagsleasingplan som passar dina verksamhetsbehov och gör din bilhantering enklare och mer effektiv.

Låneskydd

När kan Låneskydd eller Betalskydd användas?

Ofta inser man värdet av något först när det behövs. När det oförutsedda inträffar vill man inte oroa sig för ekonomin. Med en låneskyddsförsäkring kan du tryggt behålla ditt lån hos oss även om du står inför arbetslöshet eller sjukskrivning på grund av sjukdom eller olycksfall. Dessutom kan låneskyddet även ge ett engångsbelopp vid allvarlig sjukdomsdiagnos eller i händelse av dödsfall.

Låneskyddet kan betala ditt billån om du blir sjukskriven eller arbetslös. Låneskyddet kan även betala ett engångsbelopp vid allvarlig sjukdom eller betala hela eller delar av din utestående skuld vid dödsfall.

Betalskyddet kan användas vid PrivatLeasing och kan betala din leasingavgift om du skulle bli sjukskriven eller arbetslös.
Betalskyddet kan även betala ett engångsbelopp vid allvarlig sjukdom eller dödsfall.

Några av våra finanspartners

FAQs

Vanliga frågor och svar om finansiering
Vad är moms?
Moms, eller mervärdesskatt, är en skatt på konsumenternas köp av varor och tjänster. Den läggs till på priset och betalas till skattemyndigheten.

Moms läggs normalt till på priset för en bil och kan variera beroende på land och typ av bil. Priset annonseras vanligtvis inklusive moms.

Företagare kan oftast lyfta avdragsbar moms på inköp av fordon för företagsändamål. Detta görs genom att redovisa momsen som en ingående skatt i momsrapporten.

I allmänhet är moms inte avdragsgill för privatpersoner vid köp av en bil för personligt bruk. Momsen ingår i det totala priset för privatpersoner.

Vid leasingavtal inkluderas moms i de månatliga leasingkostnaderna. Företag kan ha möjlighet att dra av momsen som ingående skatt. Kontakta din skattekonsult för specifik rådgivning.

Hur påverkar moms privatleasingpriset?

Normalt sett är moms på privatleasing inte avdragsgill för privatpersoner. Momsen ingår i det totala månadspriset.

Förutom leasingavgiften kan det finnas kostnader för överskriden körsträcka, onormalt slitage och eventuellt försäkring. Dessa detaljer specificeras i leasingavtalet.

Många privatleasingavtal erbjuder möjligheten att köpa bilen efter leasingperiodens slut till ett förutbestämt restvärde. Detta alternativ kan diskuteras vid avtalets ingående.

Vill du veta mer om finansiering?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta

Vill du veta mer om vår Finansiering?

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta