Husbil

Vi tar hand om ditt fritidsfordon

Vår dedikation till kvalitet och utmärkt service är en självklarhet. Hos oss kan du vara säker på att vi finns till hands för dig vid behov, vare sig det gäller årlig service, reparationer i bodelen eller oväntade händelser längs vägen. I vår omfattande verkstad arbetar våra engagerade team för att hålla allt i toppskick. Med alla kompetenser samlade under ett tak kan vi erbjuda smidig och effektiv hantering av dina verkstadsbehov.

Upptäck våra tjänster

Upplev den professionella och pålitliga servicen vi erbjuder för att hålla din husbil i toppskick.

Service av motor och chassi

Vår expertis omfattar regelbunden service för både motor och chassi, vilket är avgörande för din husbils prestanda och säkerhet. Med våra kunniga tekniker och specialverktyg tar vi hand om varje detalj noggrant och precist, så att du kan njuta av din resa utan bekymmer.

Försäkringsskador

När din husbil drabbas av försäkringsskador, kan du lita på vårt erfarna team för snabb och pålitlig hjälp. Från skadeanmälan till reparation, vi tar hand om allt så att du kan komma tillbaka till vägen så snabbt som möjligt.

Garantihandläggning

När det gäller garantihandläggning för din husbil, kan du lita på vår expertis. Vi tar hand om hela processen smidigt och effektivt, från ansökan till eventuella reparationer. Lita på oss för att göra hanteringen av din garantiförsäkran så enkel och bekväm som möjligt, så att du kan fortsätta dina äventyr utan bekymmer.

Reparationer i bildel och bodel

Vår erfarna team hanterar reparationer i både bildel och bodel med snabb och professionell service. Oavsett om det är mekaniska, elektriska eller kosmetiska problem, kan du lita på oss för att få din husbil i bästa möjliga skick så att du snabbt kan återvända till vägen.

Erfaren plåtverkstad

Vår erfarna plåtverkstad är här för att lösa dina fordonsskador och återställa din bil till sitt optimala skick. Med år av branscherfarenhet och skickliga hantverkare kan vi hantera allt från mindre bucklor till omfattande karossarbete med precision och noggrannhet. Vi använder avancerad teknik och högkvalitativa material för att säkerställa hållbara reparationer och en perfekt finish. Oavsett om det handlar om att fixa en liten skada eller återställa din bil efter en större olycka, kan du lita på vår plåtverkstad för en professionell och pålitlig service varje gång.

Montering av utrustning och tillbehör

När det är dags att uppgradera din husbil med ny utrustning kan du lita på vår expertis för en smidig och professionell montering. Vår erfarna personal tar hand om allt från installation luftkonditionering till extraljus. Vi förstår vikten av att varje detalj installeras korrekt för att säkerställa din komfort och bekvämlighet under resan. Låt oss ta hand om monteringen så att du kan fokusera på att njuta av din husbil till fullo.

Glasarbeten

Våra glasarbeten för husbilar garanterar både funktionalitet och estetiskt tilltalande resultat. Med noggrannhet och expertis utför vi reparationer och installationer av fönster och vindrutor, vilket säkerställer en trygg och behaglig resa för dig och dina medresenärer. Oavsett om det är en enkel reparation eller en komplett installation, kan du lita på vår erfarna personal för högkvalitativt arbete och en smidig service. Ge din husbil det bästa med våra skräddarsydda glaslösningar.

Gör ditt fordon redo inför verkstadsbesöket!

Innan du beger dig till verkstaden, se till att förbereda ditt fordon ordentligt:

Vattensystem

Töm vattensystemet och öppna alla kranar för att undvika tryckuppbyggnad.

Toaletten

Töm toaletten och spillvattentanken för att göra utrymme för reparationer.

Packning

Ta bort skrymmande packning från fordonet för enklare åtkomst.

Dokumentation

Lägg fram servicebok och chassi-/fuktböcker i passagerarsätet för mekanikerns inspektion.

Fordonet

Kontrollera att fordonet är trafiksäkert och att din försäkring är giltig för extra trygghet.

Tvätt

Se till att ditt fordon är rent inför inspektion av skador eller garantianspråk.

Upptäck mer hos oss

Vi tar hand om allt från husbilar till hästbilar, inklusive service och reparationer.

Kontakta oss

Innan du beger dig till verkstaden, se till att förbereda ditt fordon ordentligt:

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Kontaktformulär

Snabbt och smidigt

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta