fbpx

Service

service autogruppensyd

Boka din service hos oss!

Vi är en fullserviceanläggning och oss finner ni i Lund. Samtliga av våra verkstäder är auktoriserade och specialiserar sig på Opel, Peugeot, Citroën och DS. Vi vill kunna erbjuda våra kunder kvalité och service. Därför kan du se nedan på vad vi kan erbjuda er för att er körupplevelse ska bli så bra och bekväm som möjligt. Vi ser till att serva era personbilar och även transportbilar. Så fort ni misstänker att er fordon kräver service eller till och med när ert fordon föreslår service kan ni ringa oss direkt när det sker. Ni är välkomna in på drop in samtidigt som ni kan boka tid hos oss, snabbt och smidigt!

 Ni är även välkomna in till oss när ni behöver råd och tips. Då tar vi en noggrann titt på vad vi kan hjälpa er med för att förbättra eller laga. Ta gärna sedan en titt på vårt däckhotell, stenskott och service för att få det bästa vi kan erbjuda- god service.

FÖRSÄKRINGSBOLAG

Försäkringsbolag som vi arbetar med

För att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt har vi tagit fram ett stort antal partners inom försäkring för att kunna garantera dig att händelser gällande ditt fordon går till på rätt sätt.