Fiat 500e Cab

Märke

Fiat

Modell

500e CAB

Drivmedel

Elektrisk

Effekt

42 kWh

Växellåda

Automat

Karosseri

Convertible

Utforska friheten och elegansen som Fiat 500e CAB erbjuder – en banbrytande elbil som tar körglädjen till nya nivåer! Med en iögonfallande design och avancerad teknik levererar denna ikoniska elbil en smidig och tyst körupplevelse. Fiat 500e CAB är utrustad med kraftfull eldrift, vilket ger dig snabb acceleration och en imponerande räckvidd.

Förhöj din körupplevelse med den stilrena interiören, komplett med exklusiva detaljer och moderna bekvämligheter. Den intuitiva pekskärmen ger dig fullständig kontroll över underhållning och navigation. Dess kompakta storlek gör den perfekt för stadskörning samtidigt som den erbjuder överlägsen manövrerbarhet. Genom att leasa Fiat 500e CAB får du inte bara en unik körupplevelse utan blir också en del av elbilens framtid, där stil, prestanda och hållbarhet förenas i perfekt harmoni. Upplev en ny era av bilkörning och omdefiniera din väg mot en grönare och mer stilfull framtid!

ANSLUTNING

Nya 500 erbjuder ett komplett utbud av toppmoderna anslutningsfunktioner, inklusive en dedikerad mobilapplikation. FIAT-appen låter dig hantera elbilen 500 när som helst och var som helst. Upptäck alla funktioner.

MY ECHARGE

MY eCharge låter de nya 500-användarna komma in i en värld av tjänster för att hantera den elektriska laddningen. Med FIAT-appen kan du enkelt hitta offentliga laddstationer i närheten och få tillgång till funktioner för laddning, betalningar och spåra din historia genom den dedikerade eSolutions Charging-appen, som också är till hjälp för att snabbt komma åt med fjärrkontroll på din privata Wallbox för att få ut det mesta ur det.

MY ASSISTANT

My Assistant håller dig säkrare var du än åker. Nya Fiat 500 kan ringa nödsamtal,kontakta en dedikerad assistent eller begära vägassistans, direkt från fordonets pekskärm eller via FIAT-appen.

MY REMOTE

Med My Remote kan du interagera med nya 500 direkt från din smartphone och lära dig hur du förbättrar din körning. Från mobilappen kan du få din Eco Score och få tips om hur du maximerar batteriets laddning. My Remote låter dig även låsa och låsa upp dörrarna, kontrollera status på dina fönster, motorstart/stopp och kontrollera laddningsnivån. Dessutom är det enkelt att ställa in och schemalägga luftkonditioneringen innan du går in och fjärrstyra fordonets laddning. Dessutom, med röstassistanstjänsten “At-Home Digital Assistant” kan du interagera med din helt nya 500 på distans.

MY CAR

Undrar du vad som händer under huven? Inga bekymmer, med My Car kan du få realtidsinformation om statusen för din Fiat elbil. Däcktryck, vägmätare, underhållsuppdateringar: öppna bara FIAT-appen eller kolla direkt ombord från radiodisplayen. New 500 har inget att dölja.

MY NAVIGATION

Det har aldrig varit så enkelt att nå din destination. Med My Navigation kan du dela destinationen från din FIAT-app och ditt fordon med ett enkelt tryck. Nu med det senaste inom EV-routing, få tips och rekommendationer om hur du bäst tar dig dit du ska och alla laddstationer längs vägen. Infotainmentdisplayen i nya 500 visar omedelbart din destination, med livetrafik, väderuppdateringar, fartkameror och ditt fordons tillgänglighet. Dessutom, både på displayen på din radio och på FIAT-mobilappen, har du möjlighet att identifiera de destinationer som kan nås med den återstående laddningen av din bil.

MY WI-FI

Med My Wi-Fi* kommer du att vara lika bekväm som hemma. Med My Wi-Fi-tjänsten kommer nya 500 att bli en WI-FI-hotspot som du kan ansluta till upp till 8 enheter. Tack vare en gratis provperiod kan du och dina resesällskap surfa online, lyssna och titta på innehåll i streaming, arbeta bekvämt.

* My Wi-Fi är tillval på nya 500.

 

BREDD: 1900 mm​

LÄNGD: 3632 mm

HÖJD: 1527 mm

BAGAGEVOLYM: 550 dm³

Upptäck mer från Fiat