mini

Din elektriska MINI i säkra och kvalificerade händer.

behöver min elektriska mini service?

Ännu en anledning att älska elbilar. Med färre delar att underhålla och serva är det enklare att hålla din MINI Electric i toppskick jämfört med en bensin- eller dieselbil och med vetskapen att din bil blir kontrollerad, servad och reparerad av kunniga MINI-utbildade tekniker, med användning av enbart äkta MINI-delar.

För att göra ditt liv ännu enklare erbjuder vi två olika serviceprodukter som passar dina behov, med två olika betalningsalternativ för att passa din plånbok.

Du behöver inte längre oroa dig för att komma ihåg när du ska byta olja. Din MINI påminner dig i god tid innan det är dags för alla nödvändiga serviceåtgärder. Om du ändå vill hålla koll på eventuella servicebehov kan du enkelt kontrollera Check Control-displayen i varvräknaren eller på navigationsdisplayen.

På verkstaden kan du också koppla av. Din MINI Servicepartner hämtar all nödvändig information från CBS-datan som lagras i din MINI-nyckel för att fastställa vilka serviceåtgärder som behövs. Det ger dig mer tid att njuta av roliga aktiviteter, som att planera din nästa äventyrstur med din MINI.