Autogruppen LOGO Horizont

GROSSISTFÖRSÄLJNING

Få fina rabatter, beroende på hur ditt avtal och din inköpsvolym ser ut

AIWAYS

Peugeot

PEUGEOT

CITROËN

DS Automobiles

DS

Opel

OPEL

Mitsubishi

MITSUBISHI

Fiat

FIAT

Alfa Romeo

ALFA ROMEO

Jeep

JEEP

ABARTH

ORIGINALDELAR

När du använder originaldelar vet du att din bil får en reservdel som är byggd med kvalité, då den genomgår många tester innan den släpps för försäljning och användning. Icke originaldelar håller inte samma standard och kan vara producerade med hjälp av komponenter som är av lägre kvalité och standard som oftast inte har samma livslängd som originaldelar.

GARANTI

Vissa icke-originaldelar erbjuder någon typ av garanti, men det är inte ofta. När du installerar icke-originaldelar I din bil kan du endast hoppas på att det fungerar och presterar som det ska – och om det inte gör det kan du ibland inte kunna göra något åt det. Originaldelar inkluderar nästan alltid ett års garanti från fabrik och även ett års garanti på utfört arbete.

AVTALSRABATTER

Som återförsäljare och auktoriserad anläggning för flera varumärken får du tillgång till originaldelar på ett och samma ställe. Vi erbjuder grossist försäljning av originaldelar till verkstäder. Beroende på hur ditt avtal och din inköpsvolym ser ut skräddarsyr vi ett rabatterat avtal för ett långsiktigt samarbete.

MULTI-KATALOG

Som auktoriserad verkstad för många märken innehar Autogruppen en multimärkeskatalog, vilket innebär att du kan köpa reservdelar eller satser till vilket bilmärke som helst! Vi har ett stort sortiment av reservdelar till nästan alla bilmärken.

ANSÖK OM GROSSAVTAL

Fyll i nedan formulär så återkopplar vi till dig.

. .

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 – 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.