Jeep Avenger

Upptäck äventyrets kraft med Jeep Avenger - det perfekta valet för äventyrslystna. Utforska dess robusta prestanda och stil i terrängen. Läs mer här!

Jeep Avenger

Upptäck äventyrets kraft med Jeep Avenger - det perfekta valet för äventyrslystna. Utforska dess robusta prestanda och stil i terrängen. Läs mer här!

Jeep Avenger

Upptäck äventyrets kraft med Jeep Avenger - det perfekta valet för äventyrslystna. Utforska dess robusta prestanda och stil i terrängen. Läs mer här!

Jeep Avenger

OMFAMNA FRIHETEN

Gör dig redo för ett aldrig tidigare skådat äventyr.Nya Jeep® Avenger förkroppsligar varumärkets legendariska DNA, med en perfekt kombination av stil, funktion, teknik och körförmåga i alla typer av terräng och i alla typer av väderförhållanden.

Välj mellan två drivlinor; e-Hybrid eller 100% eldfrift.

DRIVLINOR

Jeep Avenger E-HYBRID 1.2 TURBO MILD-HYBRID, 100 HK , AUTOMAT 6-VÄXEL

  • Startar i elektriskt läge med noll utsläpp.
  • e-Parking för förenklade parkeringsmanövrar
  • e-Queueing för att röra sig i ”stop & go”-trafiken
  • e-Creeping för en utsläppsfri körning i låga hastigheter.

KAMPANJPRIS FRÅN 319.900 KR

Longitude E-Hybrid 1.2 100 hk DCT6 FWD

Prislista

Jeep Avenger – 100% EL, 54 kWh,156 HK,FWD

  • Räckvidd upp till 400 km i blandad körning
  • Ladda från 20%-80% på 24 min
  • Co2-utsläpp: 0 g/km
  • Totaleffekt: 156 hk

KAMPANJPRIS: SUMMIT FRÅN 479.900 KR

Prislista

 

EXTERIÖR

Äventyr handlar om att korsa gränser, utforska och hitta sig själv i en helt ny värld. De distinkta 18″ aluminiumfälgarna matchar perfekt med de muskulösa formerna i nya Jeep Avenger , skyddad av 360° karossskydd.Den djärva estetiken återspeglar den ikoniska personligheten hos Jeep: signaturgrillen med sina sju ribbor, det kontrasterande svarta taket och de främre och bakre Full-LED-strålkastarna . Nya Jeep Avenger gör sig igenkännbar vid första anblick.

INTERIÖR

Den moderna och digitala interiören i nya Jeep Avenger matchar friheten i din körupplevelse och dess fantastiska funktionalitet med en uppkopplad upplevelse. Du kommer att bli överraskad över hur många föremål som ryms i din nya SUV: förvaringsutrymmet rymmer allt innehåll från ett handbagage. Allt som fanns i den, som din smartphone, nycklar, vattenflaska, skönhetsfodral och solglasögon kommer att finna sin plats så fort du sätter dig i bilen. För vardagslivet eller weekendresor finns det ett smart och organiserat utrymme för allt. Varje resa blir ett komfortabelt äventyr att uppleva.Mycket tack vare de nya ergonomiska sätena i den exklusiva gul-och svart färgkombinationen, instrumentbrädans gula accenter och de mångfärgade omgivningsbelysingen som förmedlar dina känslor i färger.

PRESTANDA

Upptäck en stressfri vardag. Vår första 100 % elektriska Jeep kommer att kombinera prestandan och spänningen av att köra en Jeep med elektrisk kraft. Ladda snabbt och enkelt: 3 minuters laddning med 100 kW DC snabbladdning räcker för att garantera 30 km räckvidd  – ladda upp den genomsnittliga dagliga räckvidden under din kafferast.

 

JEEP KAPACITET

När vi letar efter en ny bil väljer vi inte bara den vi gillar, utan också det som speglar oss själva.Nya Jeep Avenger kommer att stå ut för sin beslutsamhet och äventyrliga anda. Med hjälp av funktionerna Selec-Terrain® och Hill Descent Control anpassar sig Avenger till alla väderförhållanden  – regn, snö och hala vägar.Och dess generösa markfrigång gör att du kan möta även extrema förhållanden.

TEKNOLOGI

Nya Jeep Avenger gör dina resor ännu enklare och driver körupplevelsen framåt. Genom de kombinerade och avancerade förarassistanssystemen för autonom köring nivå 2 , hjälper Avenger dig att bl.a hålla avståndet till framförvarande fordon samtidigt som du håller din kurs i körfältet.Ombord på nya Jeep Avenger kan du räkna med två st 10,25 ” skärmar: en 100 % digital förardisplay och Uconnect™ infotainmentsystem med pekskärm. Dessutom kommer du enkelt att ansluta och ladda din smartphone med din trådlösa laddningsplattan.

MÅTT

 

Energiförbrukning kWh/100 km: 15,9; CO2-utsläpp g/km: 0. Värden definierade enligt WLTP blandad körning, uppmätt av tillverkaren vid förhandsgodkännandetester och som kan komma att ändras efter slutligt typgodkännande. De angivna värdena är för jämförande ändamål. Viktigt: de faktiska energiförbrukningsvärdena kan skilja sig mycket och kan variera beroende på användningsförhållandena och på olika faktorer som: frekvens av  elektrisk laddning , omgivningstemperatur, körstil, hastighet, totalvikt, användning av viss utrustning (luftkonditionering, uppvärmning, radio, navigering, ljus etc., däcktyper och förhållanden, väglag, yttre klimatförhållanden etc. Räckvidd: 390-392 km. Värden definierade  WLTP blandad körning, uppmätt av tillverkaren vid förhandsgodkännandetester och som kan komma att ändras efter slutligt typgodkännande. Viktigt: den faktiska räckvidden kan skilja sig mycket och kan variera beroende på: användningsförhållanden för bilen (körstil, hastighet, totalvikt, etc., användning av viss utrustning luftkonditionering, uppvärmning, etc., däcktyper, vägförhållanden, yttre klimatförhållanden.Ytterligare specifik och detaljerad information om elektrisk autonomi hos Jeep Avenger och de olika faktorerna som påverkar sådan elektrisk autonomi kommer att tillhandahållas på denna webbplats så snart fordonet kommer att homologeras och är tillgängligt för försäljning.

 

Autogruppen
Autogruppen

Tryggt och enkelt

Autogruppen
Autogruppen

Tryggt och enkelt

Autogruppen
Autogruppen

Tryggt och enkelt

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta

Skicka ett epostmeddelande​

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

Skicka ett epostmeddelande

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

MENU

Har du en skadad vindruta?

Få 30% rabatt på torkarblad och fri påfyllning av spolarvätska när du

Glad Påsk från Autogruppen!

Information

Vi är auktoriserad service- och plåtverkstad för detta varumärke. Följ anvisningarna för att hitta rätt avdelning och få bästa möjliga hjälp.

Information

Vi har erhållit auktorisation som en fullserviceanläggning för detta specifika varumärke. Det innebär att vi är officiellt godkända och kvalificerade för att tillhandahålla bilförsäljning och omfattande service samt support för produkter som tillhör detta varumärke. Vår expertis sträcker sig över olika områden, och vi är engagerade i att leverera högkvalitativ och auktoriserad service för att möta alla dina behov och krav för produkterna från detta varumärke.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.