Bilplåtslagare Sökes! Ta Steget mot en Givande Karriär med Autogruppen.

Dina arbetsuppgifter

Som bilplåtslagare har du en spännande och viktig roll inom fordonsindustrin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Reparation av Karosskador:
  Du är ansvarig för att reparera och återställa bilens kaross efter kollisioner, bucklor eller andra skador. Detta inkluderar att använda specialverktyg och tekniker för att återställa karossens form till dess ursprungliga skick.
 • Rostskyddsarbete:
  Du behandlar och reparerar rostskador på fordonets kaross. Det innebär att ta bort rost, förbereda ytan och applicera rostskyddsmedel för att förhindra fortsatt korrosion.
 • Svetsning och Skärning:
  Vid behov utför du svetsnings- och skärningsarbeten för att reparera eller byta ut skadade delar av karossen.
 • Förberedande inför lackering:
  Efter att skador har reparerats är du ansvarig för att förbereda bilens yta eller del. Detta kräver noggrannhet och skicklighet.
 • Diagnos och Felsökning:
  Du använder diagnosverktyg och visuell inspektion för att identifiera eventuella dolda skador eller problem i bilens kaross som behöver åtgärdas.
 • Montering och Demontering:
  Vid reparationer kan du behöva demontera och montera delar av bilen, såsom dörrar eller stötfångare, för att få åtkomst till skadade områden eller för att utföra reparationer.
 • Kvalitetskontroll:
  Efter avslutat arbete genomför du noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att reparationerna har utförts korrekt och att bilen är säker att använda.
 • Följa Säkerhetsföreskrifter:
  Du följer strikta säkerhetsföreskrifter och använder personlig skyddsutrustning för att säkerställa en säker arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor.
 • Organiserad Arbetsplats:
  Det är av yttersta vikt att upprätthålla en ren och organiserad arbetsplats. Som bilplåtslagare är det en del av ditt ansvar att se till att verkstaden är välstädad och att verktyg och utrustning är korrekt organiserade och i gott skick. En ren arbetsmiljö inte bara främjar effektiviteten i ditt arbete utan säkerställer också att du och dina kollegor arbetar i en säker och hälsosam miljö.
 • Sammanfattning:
  Dina färdigheter och skicklighet som bilplåtslagare är avgörande för att återge fordon till sitt ursprungliga skick, säkerställa att de är säkra att köra och bibehålla deras estetiska kvalitet. Din noggrannhet och yrkesstolthet spelar en central roll för att upprätthålla höga standarder inom fordonsreparationer.

Ansvarsområden

Som bilplåtslagare kommer du att ha en central roll i att återställa bilars yttre struktur. Dina arbetsuppgifter omfattar att reparera bucklor, skador och rostskador på fordonen. Du kommer att använda avancerade verktyg och din expertis för att säkerställa att våra kunders bilar ser ut och fungerar som nya.

Personliga egenskaper

Vi söker en hängiven individ med en passion för fordonsreparation. Du är noggrann, strukturerad och har en ögla för detaljer. Samarbetet är en nyckelkomponent i ditt arbete, och du har inga problem med att kommunicera effektivt med teamet.

Kvalifikationer

För att lyckas som bilplåtslagare bör du ha relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom området. Du är självgående och kan hantera krävande bilplåtslagarprojekt med precision och skicklighet. Du har även goda datorkunskaper och ett B-körkort är ett krav, och för att klara av uppdraget måste du ha mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Skicka in ditt CV

Bilplåtslagare Sökes! Ta Steget mot en Givande Karriär med Autogruppen.

Bilplåtslagare Sökes! Ta Steget mot en Givande Karriär med Autogruppen.

Autogruppen
Autogruppen

Tryggt och enkelt

Autogruppen
Autogruppen

Tryggt och enkelt

Autogruppen
Autogruppen

Tryggt och enkelt

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta

Ring

Få en personlig service

Epost

Kommunicera via e-post

Hitta till oss

Vägbeskrivning och karta

Skicka ett epostmeddelande​

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

Skicka ett epostmeddelande

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

MENU

Har du en skadad vindruta?

Få 30% rabatt på torkarblad och fri påfyllning av spolarvätska när du

Optimera bränsleeffektiviteten med Autogruppen.

Information

Vi är auktoriserad service- och plåtverkstad för detta varumärke. Följ anvisningarna för att hitta rätt avdelning och få bästa möjliga hjälp.

Information

Vi har erhållit auktorisation som en fullserviceanläggning för detta specifika varumärke. Det innebär att vi är officiellt godkända och kvalificerade för att tillhandahålla bilförsäljning och omfattande service samt support för produkter som tillhör detta varumärke. Vår expertis sträcker sig över olika områden, och vi är engagerade i att leverera högkvalitativ och auktoriserad service för att möta alla dina behov och krav för produkterna från detta varumärke.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.