Fiat 500X

Märke

Fiat

Modell

500X

Drivmedel

Hybrid

Effekt

130hk

Växellåda

Automat

Karosseri

Halvkombi

Äventyrlig Prestanda i En Unik Crossover Upplevelse

Fiat 500X är en imponerande crossover som lyckas förena stadschic med äventyrlig prestanda. Denna mångsidiga bil erbjuder inte bara en modern och elegant design utan levererar också den typ av körupplevelse som förväntas av en Fiat.

Med sina kompakta dimensioner och höga markfrigång är Fiat 500X redo för alla typer av vägutmaningar. Oavsett om du navigerar genom stadens trånga gator eller ger dig ut på en landsvägsutflykt, kommer du att uppskatta den smidighet och manövrerbarhet som denna crossover ger.

Under huven kombinerar Fiat 500X prestanda och effektivitet på ett imponerande sätt. Ett urval av kraftfulla motorer, tillsammans med avancerade teknologier, ger en smidig och responsiv körning. För den miljömedvetna föraren finns också alternativ för bränsleeffektivitet, vilket gör Fiat 500X till ett intelligent val.

Interiören är lika imponerande som exteriören. Den moderna och bekväma kupén är fylld med smarta teknikfunktioner och premiummaterial, vilket skapar en trivsam atmosfär för föraren och passagerarna.

Oavsett om du är ute efter stadselegans eller äventyrlig prestanda, erbjuder Fiat 500X det bästa av båda världarna. Utforska vägarna med stil och självförtroende i denna crossover som kombinerar funktionalitet med en distinkt personlighet. Fiat 500X är inte bara en bil; det är en livsstil.

INFOTAINMENT

Fiat 500X erbjuder den perfekta anslutningen för dina resor, tack vare Uconnect™ 7’’ radio med Navigation, DAB, Apple CarPlay-kompatibilitet och Android Auto™-integrering.

APPLE CARPLAY

Tack vare Apple CarPlay-stödet kan du enkelt ansluta din iPhone till Uconnect™ 7” HD-skärmen för att få vägbeskrivningar, ringa samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på Apple Music, ljudböcker eller podcaster samtidigt som du är fokuserad på vägen. Du kan styra CarPlay med Siri Voice control eller pekskärmen.

ANDROID AUTO™

500X är kompatibel med Android Auto. Anslut din smartphone och hantera kartor, musik, kontakter och mer, utan att riskera säkerheten. Tack vare det användarvänliga gränssnittet kommer dina appar att visas på Uconnect™ 7” HD-skärmen organiserade i lättlästa sidor.

BREDD: 2025 mm

LÄNGD: 4264 mm

HÖJD: 1595 mm

BAGAGEVOLYM: 350 dm³

MAX EFFEKT KW (HK): 96kW (130) @ 5250rpm

MAX VRIDMOMENT (NM): 240Nm @1500rpm

TOPPFART (KM/H): 194

ACCELERATION 0-100 KM/H (S): 9,4

BRÄNSLEFÖRBRUKNING, BLANDAD KÖRNING WLTP (L/100KM) – 5.6-6.4

CO2-VÄRDE , BLANDADKÖRNING WLTP: 128/145

Upptäck mer från Fiat