Fiat 500 Hybrid

Märke

Fiat

Modell

500 Hybrid

Drivmedel

Hybrid

Effekt

70hk

Växellåda

Automat

Karosseri

Halvkombi

Tidlös Elegans och Hållbar Körning i Perfekt Harmoni

Fiat 500 Hybrid representerar det senaste inom modern teknik och hållbar körning. Denna ikoniska bil kombinerar tidlös design med avancerad hybridteknik för att erbjuda en körupplevelse som inte bara är stilfull, utan också miljömedveten.

Med sin mildhybridteknologi får du inte bara en smidig och tyst körning utan också en förbättrad bränsleeffektivitet. Fiat 500 Hybrid är utrustad med ett avancerat system som integrerar en bensinmotor med en elektrisk motor, vilket ger dig optimal prestanda och minskad bränsleförbrukning. Det är en perfekt balans mellan kraft och effektivitet.

Interiören i Fiat 500 Hybrid är inte bara estetiskt tilltalande utan även fylld med moderna funktioner och bekvämligheter. Den intuitiva pekskärmen ger dig enkel åtkomst till underhållning och navigering medan den eleganta designen skapar en trivsam atmosfär.

Dessutom är Fiat 500 Hybrid idealisk för stadskörning med sin kompakta storlek och överlägsen manövrerbarhet. Det är en bil som inte bara imponerar på vägen utan också bidrar till att minska din miljöpåverkan.

Utforska framtiden med Fiat 500 Hybrid och omdefiniera din uppfattning om bilkörning. Upplev en perfekt harmoni mellan stil, prestanda och hållbarhet varje gång du sätter dig bakom ratten på denna banbrytande hybridbil.

INFOTAINMENT 

500% kul. Upptäck infotainmentsystemet hos Fiat 500, utrustad med Uconnect 7” pekskärmsradio DAB och rattkontroller. Och tack vare Bluetooth®-funktionen är dina händer fria att styra ratten, medan din blick förblir på vägen framåt.

APPLE CARPLAY

Tack vare Apple CarPlay kan du enkelt ansluta din iPhone till Uconnect™ 7” HD-skärmen för att få vägbeskrivningar, ringa samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på Apple Music eller podcaster samtidigt som du är fokuserad på vägen. Du kan styra CarPlay med Siri Voice control eller pekskärmen.

ANDROID AUTO™

500 och 500C är kompatibla med Android Auto™. Anslut din smartphone och hantera kartor, musik, kontakter och mer, utan att riskera säkerheten. Tack vare det användarvänliga gränssnittet kommer dina appar att visas på Uconnect™ 7” HD-skärmen organiserade i lättlästa sidor.

BREDD: 1893 mm

LÄNGD: 3571 mm

HÖJD: 1488 mm

BAGAGE: 185 dm³

Upptäck mer från Fiat