fbpx

Företagsleasing

foretagsleasing-banner

Företagsleasing

Det nya och intressanta inom bilbranschen är leasing. Att kunna leasa en bil utan att ha ett släpande lån bakom dig är det nya och fräscha som lockar otroligt många bilkonsumenter varje månad. Som privatperson är det känt att du som ansvarig över bilen får tillgång till service och assistans- det är ingen som helst skillnad när det gäller företagsleasing. En finansiering med restvärde ger dig en lägre månadsbetalning och möjligheten att växla bil oftare.

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för ert företag där leasingavgiften bokförs som en rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill. Här kan du kombinera leasingen av företagsbilen med serviceavtal och försäkring. Hos Autogruppen finner du operationell leasing såväl som finansiell leasing. Nästa steg är att välja ditt märke och modell därefter kontakta en utav våra säljare. Vi finns tillgängliga i våra fysiska butiker, per telefon, via mejl och via våra kontaktformulär. 

 

Leasa en företagsbil

Vårt bilsortiment är brett med olika typer av märken och modeller. Här garanterar vi att det finns något som passar alla- oavsett vad syftet med fordonet är. Hos oss finner du bilmärken som Jeep, Abarth, Fiat och Alfa Romeo bland annat. Utan några som helst konstigheter är ni välkomna in för att provköra våra olika modeller. På så vis kan vi enkelt och smidigt hitta en bil som passar er.

Peugeot Boxer

Klicka för att läsa mer om Peugeot Boxer

Peugeot E-expert

Klicka för att läsa mer om Peugeot E-expert