Vi ser till att allt fungerar som det ska!

Säkerheten på vägarna börjar med en noggrann kontroll av ditt fordon. På vår verkstad erbjuder vi en fullständig säkerhetsgenomgång, så att du kan köra med trygghet och förtroende, oavsett årstid eller väglag.

Varför göra en fordonskontroll?

Din bil utsätts för många påfrestningar under årets gång, och det är viktigt att hålla koll på dess skick. En regelbunden säkerhetsgenomgång hjälper dig att upptäcka potentiella problem i tid, innan de utvecklas till större och dyrare reparationer. Det är inte bara en investering i din bil – det är också en investering i din säkerhet och dina passagerares trygghet.

Vad ingår i vår säkerhetsgenomgång?

När du lämnar in din bil till oss går våra certifierade tekniker igenom en omfattande checklista som täcker alla de kritiska säkerhetsaspekterna. Här är några exempel på vad som kontrolleras:

  • Däck och däcktryck: Vi säkerställer att dina däck har rätt tryck och tillräckligt mönsterdjup för att hantera alla väderförhållanden.
  • Bromsar: Vi ser till att dina bromsar fungerar felfritt och byter ut slitna komponenter om det behövs.
  • Ljus och signaler: Alla ljus, inklusive strålkastare, blinkers och bromsljus, testas för att säkerställa att de fungerar korrekt.
  • Vätskenivåer: Olja, bromsvätska, kylarvätska och spolarvätska kontrolleras och fylls på vid behov.
  • Batteri och elektriska system: Vi testar ditt batteri och ser till att det elektriska systemet fungerar som det ska.

Spara pengar och undvik oväntade reparationer

Genom att göra en regelbunden säkerhetskontroll undviker du inte bara otrevliga överraskningar längs vägen, du sparar också pengar genom att identifiera och åtgärda problem innan de blir dyra att reparera. Vår säkerhetsgenomgång ger dig en klar överblick över bilens skick, så att du kan planera för framtida underhåll och reparationer.

Kvalitet du kan lita på

Våra tekniker är utbildade och certifierade för att ta hand om just din bilmodell. Med deras expertis kan du vara säker på att alla viktiga komponenter blir kontrollerade med största noggrannhet. Vi använder endast godkända reservdelar och de senaste verktygen för att garantera högsta möjliga kvalitet i varje steg.

Boka din säkerhetskontroll idag!

Låt oss hjälpa dig att hålla din bil i toppskick och säker på vägarna. Boka en tid för fordonskontroll hos oss idag, så ser vi till att din bil är redo för alla utmaningar – vare sig det gäller daglig pendling eller långa bilresor.

Välkommen till Autogruppen – där din säkerhet alltid kommer först!

Sprid gärna detta inlägg med dina vänner och bekanta så att fler får ta del av det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Vår fullserviceanläggning är designad för att täcka alla aspekter av ditt bilägande. Oavsett om du behöver hjälp med reservdelar, reparationer, lackering eller om du planerar att köpa en ny bil, har vi den omfattande kompetens som krävs.

© 2024 Autogruppen. All rights reserved.

Skicka ett epostmeddelande​

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

Skicka ett epostmeddelande

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

MENU

Har du en skadad vindruta?

Få 30% rabatt på torkarblad och fri påfyllning av spolarvätska när du

Vi ser till att allt fungerar som det ska!

Säkerheten på vägarna börjar med en noggrann kontroll av ditt fordon. På

Information

Vi är auktoriserad service- och plåtverkstad för detta varumärke. Följ anvisningarna för att hitta rätt avdelning och få bästa möjliga hjälp.

Information

Vi har erhållit auktorisation som en fullserviceanläggning för detta specifika varumärke. Det innebär att vi är officiellt godkända och kvalificerade för att tillhandahålla bilförsäljning och omfattande service samt support för produkter som tillhör detta varumärke. Vår expertis sträcker sig över olika områden, och vi är engagerade i att leverera högkvalitativ och auktoriserad service för att möta alla dina behov och krav för produkterna från detta varumärke.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.