Upptäck våra lagerbilar

Varför välja en lagerbil?

Att välja en lagerbil innebär många fördelar. Du slipper de långa leveranstiderna som ofta följer med en nybilskonfiguration. Dessutom får du möjlighet att se och provköra bilen direkt, vilket ger dig en tydlig bild av exakt vad du köper. Oavsett om du söker en familjebil, en citybil eller en sportigare modell, finns det stora chanser att du hittar en lagerbil som passar just dina behov.

Stort utbud – något för alla!

Våra lagerbilar kommer i många olika modeller, färger och utrustningspaket. Vi erbjuder allt från små och smidiga stadsbilar till större SUV och premiumbilar med hög prestanda. Alla bilar är noga utvalda för att möta våra kunders höga förväntningar på kvalitet och körglädje. Här hittar du bilar från marknadens mest pålitliga varumärken, och du kan vara säker på att de är utrustade med den senaste teknologin och säkerhetsfunktionerna.

Snabb och enkel leverans

Att köpa en lagerbil innebär inte bara att du får en bil snabbt – det innebär också att processen är smidig och enkel. När du hittar din bil hos oss kan du räkna med snabb leverans och personlig service genom hela processen. Våra säljare finns tillgängliga för att svara på alla dina frågor och guida dig till det bästa valet för dig och din familj.

Kvalitet och trygghet

Alla våra lagerbilar har genomgått noggranna kontroller för att säkerställa att de håller den höga standard du förväntar dig. Oavsett om du väljer en ny eller lätt begagnad lagerbil, kan du känna dig trygg med att bilen är i toppskick och redo att köras. Dessutom erbjuder vi attraktiva finansieringslösningar och garantipaket för att ge dig extra trygghet i ditt bilköp.

Kom in och provkör idag!

Tveka inte att komma förbi vår bilhall och upptäcka vårt utbud av lagerbilar. Våra kunniga säljare hjälper dig gärna att hitta den bil som passar dina behov och din budget. Genom att välja en lagerbil får du maximal flexibilitet och snabbhet, och snart kan du rulla iväg i din nya bil utan krångel.

Upptäck våra lagerbilar här.

Välkommen in till oss på Autogruppen – din nya bil väntar!

Sprid gärna detta inlägg med dina vänner och bekanta så att fler får ta del av det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Vår fullserviceanläggning är designad för att täcka alla aspekter av ditt bilägande. Oavsett om du behöver hjälp med reservdelar, reparationer, lackering eller om du planerar att köpa en ny bil, har vi den omfattande kompetens som krävs.

© 2024 Autogruppen. All rights reserved.

Skicka ett epostmeddelande​

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 - 12:00 13:00 - 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

Skicka ett epostmeddelande

Kontakta oss smidigt via e-post för snabb och effektiv kommunikation.

MENU

Har du en skadad vindruta?

Få 30% rabatt på torkarblad och fri påfyllning av spolarvätska när du

Vi ser till att allt fungerar som det ska!

Säkerheten på vägarna börjar med en noggrann kontroll av ditt fordon. På

Information

Vi är auktoriserad service- och plåtverkstad för detta varumärke. Följ anvisningarna för att hitta rätt avdelning och få bästa möjliga hjälp.

Information

Vi har erhållit auktorisation som en fullserviceanläggning för detta specifika varumärke. Det innebär att vi är officiellt godkända och kvalificerade för att tillhandahålla bilförsäljning och omfattande service samt support för produkter som tillhör detta varumärke. Vår expertis sträcker sig över olika områden, och vi är engagerade i att leverera högkvalitativ och auktoriserad service för att möta alla dina behov och krav för produkterna från detta varumärke.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.