Autogruppen LOGO Horizont

LÅNEBIL

LÅNEBIL

För att underlätta för dig som kund i samband med ditt verkstadsbesök har du möjligheten att låna en bil under tiden som din är på verkstaden. Med en lånebil underlättar logistiken i samband med ditt verkstadsbesök och kan vara ett bra alternativ för dig som behöver en bil under tiden din bil är på service. Lånebil i samband med verkstadsbesök bokas enkelt via vår servicebokning online eller i butik.

Prislista

Bilkategori
Vardag
Helg
Självriskreducering
Personbil
399:-
499:-
99:-
Transportbil
499:-
599:-
199:-

Hur går man tillväga om man vill ha en lånebiL?

  • Boka ett besök för service eller reparation på någon av våra serviceanläggningar.
  • Lämna in din bil, visa upp ditt körkort i kundmottagningen, signera lånebilsavtalet och få nycklarna.
  • Kör försiktigt och lämna sedan tillbaka nyckeln när du hämtar ut din bil.

 

Nya fräscha lånebilar
Du som kund får låna produkter ifrån vår egen portfölj! Våra bilar är härliga att köra och kan lånas vid service och reparation.
Våra lånebilar står alltid parkerade utanför kundmottagningen – och är redo för din dag.

Självriskreducering?
Vi erbjuder även en självriskreducering enligt ovan prislista. Detta ger dig fem fria mil och självrisk för endast 1000 kr om något skulle hända (i annat fall är självrisken 9 375 kr vid ersättningsbar skada). OBS – rökning och husdjur är ej tillåtet i våra lånebilar. Tack!

Bränsle och trängselskatt
Som låntagare betalar du för bränslet.

Rökning och husdjur
Rökning och husdjur är ej tillåtet i våra lånebilar, detta för att respektera att produkten bibehåller sin kvalité och är ren inför nästa låntagare, men även för att respektera andra människors allergier. Om vi upptäcker att man som kund brutit mot någon eller några av dessa villkor kommer en marknadsmässig debitering för ozonbehandling och sanering att debiteras låntagaren.

Skadeverkstad – plåt och lack
I dagsläget är våra lånebilar endast tillgängliga för kunder som besöker oss för service och reparation. Om ditt besök gäller en plåt- eller lackskada rekommenderar vi istället att du kontaktar ditt försäkringsbolag – en hyrbil kan nämligen ingå i din försäkring.

Parkeringsböter eller trängselavgifter
Om en parkeringsbot eller trängselskatt utfärdats under låntagarens ansvar, kommer denna bot att behöva betalas på plats innan låntagarens bil kan hämtas ut. Det det bra att betala med betalkort eller via Swish på våra anläggningar.

. .

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.