Alfa Romeo Guilia 'GT

Tjänstebil

I ett tryggt och säkert arbete behöver du även en trygg och säker tjänstebil som kan förse dig i vardagen. Vårt sortiment av tjänstebilar är brett och sträcker sig långt med olika funktioner och syften. Tack vare vårt breda märkes-och modellprogram kan vi förse er som mindre företag till större företag med moderna, praktiska och bekväma alternativ.

På Autogruppen är vi måna om miljön, därför har vi sett till att inneha fordon som följer miljökraven, säkerhetskraven och som dessutom ser till att leverera prestanda. Oavsett vad syftet med tjänstebilen är så har vi ett alternativ för dig- både för de långa resorna men även dem korta.

Välja rätt tjänstebil

Trots att man är medveten om sitt arbete och dess tjänster kan det vara svårt att veta vad just ditt företag behöver och kräver gällande tjänstebilar. Vår expertis sträcker sig långt och vi har försett många företag med tjänstefordon, både privata fordon och firmabilar. Vi hjälper gärna till när ni har frågor och funderingar gällande tjänstebilar.

Ni är välkomna in till oss för att veta mer och för att provköra våra olika typer av tjänstebilar. Är det så att ni redan har en kravlista ser vi till att matcha er med det fordon som checkar av era behov- oerhört smidigt och effektivt.