fbpx

Tillbehör

tillbehör autogruppensyd

Tillbehör till både bilen och vovven

 

I er privata körning kräver bilföraren en säker och trygg framgång. Det gör man även som förare i sin tjänstebil naturligtvis. Miljöhanteringen blir även mer och mer viktig för individen och kraven på fordonen höjs varje år som passerar. Även för oss är miljön viktigt och därför har vi sett till att inkludera miljövänliga och säkra alternativ för er bil- både till privata bilar och tjänstebilar. Oavsett vad som är aktuellt för er bil har vi tillbehören för att matcha era krav och behov.

Vårt sortiment innehåller allt från cykelställ till skidställ för företagsresan. Även produkter för kontorshunden finns tillgängliga, både burar och selar. Ovan nämna är bara ett par av de produkter som vi erbjuder hos oss, för att veta mer om tillbehör till tjänstebilar är ni välkomna att kontakta oss per telefon, via mejl, via kontaktformulär eller ett besök till våra fysiska butiker och verkstäder.

Cykelställ & Skidställ

Utöver att erbjuda god service och professionell närvaro erbjuder vi även tillbehör och säsongsprodukter till din bil. Vårt sortiment är brett och sträcker sig ändå från sommarprodukter som cykelhållare- till vinterprodukter som skidhållare och takbox. Eftersom vi är en auktoriserad märkesverkstad ser vi även till att montera och hantera era tillbehör till bilen för att ni ska slippa oroa er och göra det själva.

Till sommarresan passar det utmärkt med en cykelhållare då sommarklimatet tillåter trevliga cykelturer i vårt vackra landskap. När det sedan är dags för skidresan med all otymplig packning står både takboxen och skidhållaren till tjänst.

För vovven

Vi älskar djur- vi vill att dem resande hundarna och katterna ska kunna få möjligheten att åka säkert dem också. Därför erbjuder vi även hundburar i olika storlekar för att dem ska kunna passa er bil och utrymme. Vi ser gärna att ni tar med er fyrbenta ben till våra butiker så att buren testas innan den köps för att ni ska kunna vara helt säkra att den funkar- och att den är omtyckt av vovven såklart.

För den mer nyfikna jycken kan ni även få er hundsele till bilsätet härifrån. På så vis kan hunden sitta i sätet och kolla ut genom fönstret, kanske även sticka ut huvudet ur fönstret vid en varm sommardag.

Mattor & dragkrokar

När slask, snö och regn faller på är det viktigt att skydda bilens inredning med mattor som hindrar tyget från att förstöras. Särskilt om du har husdjur som har sin plats i bagaget. Även andra utomhus föremål som kan orsaka slitage är viktigt att skydda klädseln mot. Dessa mattor är dessutom enkla att ta ut och tvätta med högtryckstvätt vid behov.

När det är dags för att flytta eller köra med släp behöver du ett verktyg för att kunna dra släpet överhuvudtaget- en dragkrok. Med hjälp av en dragkrok behöver ni aldrig vara beroende av att låna en bil eller att hyra en annan bil för att kunna dra ett släp eller en husvagn.

Olja & spolarvätska

Som en auktoriserad bilhandlare har vi sett till att inkludera alla möjliga tillbehör som bilen och ägaren både kräver och behöver. Därför är det inte konstigt att vi även har vätskorna som din bil mår gott av. Allt från olika typer av olja till spolarvätska. Även olika rengöringsverktyg finner du hos oss på Autogruppen.