fbpx

Fiat Transportbilar

fiat-professional

Fiat Professional

Fiat Professional är varumärket och dotterbolag till FCA Italiens (tidigare Fiat Group Automobiles) lätta nyttofordon och deras passagerarvarianter. Den lanserades den 17 april 2007 och ersatte Fiat Veicoli Commerciali- divisionen. Fiats transportbilar låter dig som företagare expandera din verksamhet genom att bidra med rejäla fordon som kan hjälpa företaget vardagliga körturer. Fiat transportbil är ett utmärkt val att använda som firmabil. 

 

Lastkapacitet & flak

Tack vare ett stort utbud med modeller så finns det en modell som passar alla olika verksamheter. Fordonen med skåp skiftar mellan att ha lastkapaciteten från och med 5,3 kvadratmeter till och med 17 kvadratmeter. På så vis kan du enkelt välja det fordon som passar din verksamhet bäst. Fiat Professional erbjuder även fordon med ett stort antal sittplatser för alla möjliga bruk. Du finner upp till 16 sittplatser på utvalda modeller av Fiat Professional. Med hjälp av flaken som vissa modeller använder kan du frakta och förflytta, en del av modeller kan ta upp till hela 1000 kg i lastvikt. För att underlätta och göra arbetet smidigt är även flaken tippbart- antingen åt ett eller flera håll. 

Du kan även uppgradera dina transportfordon genom påbyggnader och chassi. På så sätt kan du skapa dig en form av lastbil med större utrymme. 

 

Fiat Professional för alla verksamheter

Oavsett vad för syfte som fordonet ska tjäna till så erbjuder vi en hel del olika modeller. För att känna av och lära känna fordonet erbjuder vi provkörningar för att underlätta i er valprocess. Vi finns till hands när ni har frågor och kräver en kompetent personal med god servicekänsla, välkomna in för att veta mer om Fiat Professionals transportbilar. 

 

Val av utrustning & tillbehör

När det är dags att utrusta företagsbilen står vi till tjänst med all som kan tänkas behövas för er verksamhet. Vi har allt från belysning och larm till varningsljus och foliering av företagsbilen. Med hjälp av våra experter ser vi även till att göra en grundlig plan för era företagsfordon där vi hjälper er att utrusta bilen för att den ska passa just era tjänster. Vi tar fram olika lösningar för er där vi rekommenderar särskild inredning och utrustning- kanske är en del av utrustningen sådan som ni inte har tänkt på förut. Tillsammans skapar vi den ultimata företagsbilen som skapar en effektivare vardag för er och ert företag.

Läs mer om våra inredningar och tillbehör här

Kontaktformulär

Om du har någon fråga eller fundering, så tveka inte på att kontakta oss!
Önskar du att bli kontaktad kan du fylla i kontaktformuläret.

Kontaktformulär

Fiat Doblò

Tack vare strategin ”en motor för varje typ av uppdrag”, kan Fiat Doblò erbjuda maximala prestanda för olika typer av arbete och användning.

Doblò Transport

Klicka för mer information

Doblò Skåp

Klicka för mer information

Doblò Work Up

Klicka för mer information

Inredning och tillbehör

Ni kan alltid välja till bilinredning, serviceinredning, verkstadsinredning och modulsystem som hjälper dig att hålla saker på plats och skapar flexibla lösningar för arbetsredskapen i din transportbil.

Läs mer

Fiat Ducato

Ducato kan fås med fyrhjulsdrift som automatiskt fördelar vridmomentet via en integrerad viskokoppling. Kan beställas tillsammans med 130 hk-motorerna och är kompatibel med fordonets alla säkerhetssystem.

Ducato Transport

Klicka för mer information

Ducato Flak

Klicka för mer information

Ducato Skåp

Klicka för mer information

E-Ducato

Klicka för mer information

Fiat Talento

Interiören på Talento är det perfekta kontoret för ett fullt engagerat proffs som du.

Talento Skåp

Klicka för mer information

Kontaktformulär

Har du någon fråga? Kontakta oss!