fbpx

Citroën Transportbilar

Citroën Professional

Det franska bilmärket Citroën fortsätter att avancera i bilbranschen och tävlar även här med transportbilarna och skåpbilarna. Med hjälp av en rejäl och välutrustad Citroën kan den effektivisera vardagen hur smidigt och enkelt som helst. Våra experter ser till att hjälpa er att utrusta ert fordon till dess fulla kapacitet. Med hjälp av belysning, takräcke och stegar kan transportbilen frakta både er och ert material på ett säkert sätt. Belysningen ser till att effektivisera för er så att ni slipper använda ficklampor och dagsljuset och takräcket ger utrymme för mer lastkapacitet. Utöver det finns det även fordon med både plats för utrustning och fler sittplatser för er och era arbetare. 

 

Trygg och säker framgång

Citroën erbjuder ett bredd utbud av transportbilar i alla former. Hos oss erbjuder vi även provkörning för alla som kommer använda transportfordonet, det är inte mer än rätt tycker vi. Därefter utrustar våra experter fordonet där trygghet och säkerhet kommer först. Till sist ser vi till att höja komforten för både förare och passagerare. För de verksamheter som behöver varningsljus och blixtljus har vi samlat ihop olika alternativ för, på så vis kan vi täcka alla verksamheter med utrustning och tillbehör. Med kombinationen av vårt expertis, er vision och vårt material kan vi skapa transportfordon som mer än hjälper er i er vardag. Enkelt och smidigt!

 

Val av utrustning & tillbehör 

När det är dags att utrusta företagsbilen står vi till tjänst med all som kan tänkas behövas för er verksamhet. Vi har allt från belysning och larm till varningsljus och foliering av företagsbilen. Med hjälp av våra experter ser vi även till att göra en grundlig plan för era företagsfordon där vi hjälper er att utrusta bilen för att den ska passa just era tjänster. Vi tar fram olika lösningar för er där vi rekommenderar särskild inredning och utrustning- kanske är en del av utrustningen sådan som ni inte har tänkt på förut. Tillsammans skapar vi den ultimata företagsbilen som skapar en effektivare vardag för er och ert företag.

Läs mer om våra inredningar och tillbehör här

Kontaktformulär

Om du har någon fråga eller fundering, så tveka inte på att kontakta oss!
Önskar du att bli kontaktad kan du fylla i kontaktformuläret.

Kontaktformulär

Citroën Transportbilar

Citroëns transportbilar är fullmatade med användbar teknologi för att göra din arbetsvecka bekvämare.

Berlingo

Klicka för mer information

Jumper

Klicka för mer information

Jumpy

Klicka för mer information

E-Jumpy

Klicka för mer information

Inredning och tillbehör

Ni kan alltid välja till bilinredning, serviceinredning, verkstadsinredning och modulsystem som hjälper dig att hålla saker på plats och skapar flexibla lösningar för arbetsredskapen i din transportbil.

Läs mer

Kontaktformulär

Har du någon fråga? Kontakta oss!