fbpx

Servicerådgivare Helsingborg

SERVICERÅDGIVARE Service mot våra kunder är nyckelordet

Tjänst

Område Helsingborg
Yrkesroll Kundmottagare, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicerådgivare kommer du att arbeta i fronten med mottagning och utlämning av bil, skapande av arbetsorder, sammanställning av arbetsorder, garantiavveckling och övrig administration. Din dag kommer att vara varierande med många möten med kunder i en tempofylld miljö där service mot våra kunder är nyckelordet, det ska vara tryggt & enkelt.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för service med ett positivt och lösningsorienterat sätt. Du bör ha en god administrativ förmåga och teknisk förståelse. Tidigare erfarenhet från service och bilbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Ansökan

Kontaktperson Daniel Qvick
Område Helsingborg
Yrkesroll Kundmottagare, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida www.autogruppensyd.se
Skicka in ditt CV: jobb@autogruppenlund.se

Välj rätt, välj Autogruppen

AUTOGRUPPEN är ett familjeföretag som har över trettio års erfarenhet från bilbranschen. Vi värnar om våra kunder och ser alltid till att alla besökare hos oss får ett varmt välkomnande. Här finner du produkter från PSA’s portfölj- PeugeotCitroënDS Automobiles och även FCA’s där vi erbjuder FiatAlfa RomeoAbarthJeep och Fiat Professional men även BMW & Mini på vårt skadecenter.

Hos oss som familjeföretag möter du professionell, välutbildad och kunnig personal som arbetar för att finna de bästa lösningarna åt dig som kund och besökare. Vi ser till att möta dina förväntningar och era särskilda önskemål för att skapa en enklare vardag för dig och eller ditt företag. Vi har ett stort utbud av många olika modeller i varje märke vilket i sin tur ser till att möta alla möjliga olika förväntningar och krav. Hos oss erbjuder vi allt ifrån privatleasing och företagsleasing till bilförsäljning och service.

Hos oss finns Bilförsäljning, Serviceverkstad, Skadecenter, Reservdelar, Däckhotell, Lackkonservering m.m.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar för att skapa trygghet och goda relationer.

Autogruppen har med sina två anläggningar lokaliserade i Lund och Helsingborg kunnat erbjuda god service och hög kvalité sedan länge.
Du är varmt välkommen att bli en i familjen och följa med i vår utveckling.