Vi är nu glada att kunna erbjuda dig privatleasing på Nya Peugeot 208 för 2699:-/mån i endast 24 månader. Fördelar med privatleasing från autogruppen:


Privatleasing är det nya och fräscha inom bilbranschen. Att leasa ett fordon precis som att hyra en bil på lång sikt med kontrakt där service, garanti och assistans ingår under hela leasingperioden. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar där vi ser till att hjälpa dig som är intresserad av att privatleasa och för den som har funderingar och frågor. Vårt sortiment och utbud är brett och vi har något som passar alla. Vi har även fler fordon på plats i våra lokaler, du är varmt välkommen till att besöka oss eller höra av din för en personlig rådgivning.


Nu har vi även ett fantastiskt erbjudande med nya Peugeot 208 där du kan privatleasa Årets bil 2020 till 2699:-/månaden i endast 24 månader!
Upplev nya Peugeot 208 där designen är attraktiv, sportig och smart. Den låga och iögonfallande siluetten är framtagen för att skapa ett sportigt yttre med ett högtekniskt inre.

Vi är stolta över att kunna presentera en bil för privatleasing som ser till att göra körningen smidig och intuitiv. Du kan alltid höra av dig till oss när du vill boka provkörning eller veta mer. Tveka inte att komma in till oss för mer information om privatleasing och våra fordon.

Våra erbjudande med privatleasing hos AutoGruppen

  • Ingen kontantinsats
  • Service ingår
  • Vinterhjul ingår
  • Garanti
  • Assistans
  • Återlämnande på samma ställe
  • Ingen osäkerhet gällande värdeminskning
  • Finns för direktleverans

Hör av dig så berättar vi gärna mer

Nya Peugeot 208

Nya PEUGEOT 208 har en stark personlighet som är märkbar redan vid första anblicken. Den låga silhuetten med den långa motorhuven och attraktiva linjerna avslöjar en sportig sida. Med klara och originella karossfärger drar nya PEUEOT 208 blickarna till sig.

Den uttrycksfulla fronten på nya PEUGEOT 208 har en stor kylargrilli med en modern och livfull stil, LED- strålkastare med tre lejonklor och varselljus i LEDi som lyser hela tiden.

208front-2
interior

Upptäck den senaste generationens PEUGEOT i-Cockpit®. Upplev smidig och intuitiv körning med en kompakt ratt som har integrerade reglage, programmerbar digital display, modern pekskärm och sju Toggle switches. Anpassa interiören efter dina behov med ett färgpaket med 8 färger som ger ett ultramodernt utseende.