fbpx

Plåtslagare Lund

PLÅTSLAGARE Gillar du utmaningar? Sök idag!

Tjänst

Område Lund
Yrkesroll Plåtslagare, Skadetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för bilar och som drivs för att lösa spännande problem. Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och/eller arbetat som plåtslagare tidigare.
Vidare ser vi att du är engagerad, noggrann och driver för bra resultat på dina utförda arbeten. B-körkort och datorvana är ett krav.
Du kommer att ingå i ett fantastiskt team med våra andra plåtslagare, därför behöver vi en grym lagspelare men som även har förmågan att arbeta självständigt och uppskattar ansvar.

  • Skadereparationer
  • Ytriktning
  • Riktbänksarbeten
  • Föra skriftlig och digital dokumentation

Vad erbjuder vi?
Autogruppen erbjuder goda utbildningsmöjligheter för dig som vill utvecklas inom detta yrke. God arbetsmiljö i en väletablerad och gedigen anläggning med våra egna varumärken samt BMW, Mini och Allbil.

Ansökan

Kontaktperson Daniel Qvick
Område Lund
Yrkesroll Plåtslagare, Skadetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida www.autogruppensyd.se
Skicka in ditt CV: jobb@autogruppenlund.se

Välj rätt, välj Autogruppen

AUTOGRUPPEN är ett familjeföretag som har över trettio års erfarenhet från bilbranschen. Vi värnar om våra kunder och ser alltid till att alla besökare hos oss får ett varmt välkomnande. Här finner du produkter från PSA’s portfölj- PeugeotCitroënDS Automobiles och även FCA’s där vi erbjuder FiatAlfa RomeoAbarthJeep och Fiat Professional men även BMW & Mini på vårt skadecenter.

Hos oss som familjeföretag möter du professionell, välutbildad och kunnig personal som arbetar för att finna de bästa lösningarna åt dig som kund och besökare. Vi ser till att möta dina förväntningar och era särskilda önskemål för att skapa en enklare vardag för dig och eller ditt företag. Vi har ett stort utbud av många olika modeller i varje märke vilket i sin tur ser till att möta alla möjliga olika förväntningar och krav. Hos oss erbjuder vi allt ifrån privatleasing och företagsleasing till bilförsäljning och service.

Hos oss finns Bilförsäljning, Serviceverkstad, Skadecenter, Reservdelar, Däckhotell, Lackkonservering m.m.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar för att skapa trygghet och goda relationer.

Autogruppen har med sina två anläggningar lokaliserade i Lund och Helsingborg kunnat erbjuda god service och hög kvalité sedan länge.
Du är varmt välkommen att bli en i familjen och följa med i vår utveckling.