Autogruppen LOGO Horizont

PEUGEOT RIFTER

EN MPV MED UPP TILL 7-SÄTEN

PEUGEOT RIFTER

PEUGEOT Rifter har en robust och självsäker stil. Dess moderna högteknologiska interiör, med höga nivåer av komfort och anpassningsförmåga, kommer att garantera nya upplevelser.

PASSAR LIKA BRA I STADEN SOM UTE I NATUREN

En design utan kompromisser. Elegant, robust, smidig och kraftfull – PEUGEOT Rifter är otroligt mångsidig. Den horisontella motorhuven och den förhöjda markfrigången är inspirerade från SUV-segmentet. PEUGEOT Rifter har även en balanserad, kompakt och dynamisk silhuett som framhävs av strålkastarna med den inbyggda ljussignaturen och av den vertikala kylargrillen.

KÖRGLÄDJE

Full elektrisk körning ger nya sensationer:

Upp till 273 kilometers räckvidd (WLTP)
En mjuk körning utan vibrationer
Kraftig acceleration tack vare omedelbart motorvridmoment
En tyst motor som erbjuder ett lugn
0g CO2-utsläpp under elektrisk körning

0g/km

Njut av kraftigt reducerade bilkostnader:

Energikostnad lägre än fossila bränslen
Låg ägandekostnad tack vare minskat underhåll
Användning av ECO-läge

E-MOBILITY

Funktioner som förenklar vardagen:

Enkel laddning: 0 till 80 % räckvidd på 30 minuter
Hantera batteriladdning eller förprogrammering av värmen på distans tack vare MyPeugeot.

UTÖKAD VALFRIHET

Design utan kompromisser

Med sin korta, höga motorhuv och ökade markfrigång antar fritidsfordonet PEUGEOT Rifter en stark SUV-stil. Den integrerade ljussignaturen med LED-dag- och körljus samt den vertikala grillen framhäver dess balanserade, kompakta och dynamiska siluett.

En självsäker karaktär

Med sina distinkta konturer och eleganta linjer går PEUGEOT Rifter inte obemärkt förbi. En slitplåt i aluminium, 17″ lättmetallfälgar, takräcken, svarta hjulhusförlängningar och dörrtrösklingsskydd underbygger Rifters exceptionella stil.

Lejonets signatur

PEUGEOT Rifter står stolt som märkets ikoniska fritidsfordon och uppvisar den berömda treklors bakljussignaturen. De två skjutbara sidodörrarna med bred åtkomst och öppningsbara tonade fönster öppnar upp till en rymlig och välkomnande interiör.

EN MODERN INTERIÖR

Väl bakom ratten i fritidsfordonet PEUGEOT Rifter kommer du att njuta av en anpassad körställning och högkvalitativa ergonomiska säten utformade för att passa alla förares behov. Lägg till en otrolig akustisk komfort och hela kupén blir då en plats för lugn.

UTRYMME

Finns som 5- eller 7-sits och i två längder. Passagerarsätet fram och baksätet finns som 2/3-1/3 eller som 3 individuella fällbara säten som med “Magic Flat”-systemet kan fällas på golvet.  Du kommer att ha ett bagageutrymme på mellan 775 och 3 500 liter på standardversionen och upp till 4 000 liter på den långa versionen.

Zenith tak

Mer än bara ett sätt att släppa in ljus erbjuder Zénith-taket med sin elektriska persienn och LED-omgivande blixt ett flertal extra förvaringsfack. Dessa fack är placerade i den centrala bågen, i taklådan och i takpanelen framtill på fordonet, vilket ger en total kapacitet på 92 liter.

FÖRVARING

Fram- och bakdörrsfack, en stor mittkonsol, förvaringsfack under golvet i rad 2. PEUGEOT Rifter har rekordstora förvaringsutrymmen i sin kategori. De många och ergonomiska förvaringsfacken är tillgängliga för alla passagerare.

Distinkt stil

Nya PEUGEOT e-Rifter kan kännas igen av sin balanserade och eleganta kroppsform signerad på baksidan med det distinkta “e-Rifter”-monogrammet. Luckan, placerad på vänster bakvinge, rymmer uttagen för laddning.

Senaste generationens motorer

De innovativa motorerna på PEUGEOT RIFTER kombinerar prestanda med ekonomi. Den senaste generationen Diesel BlueHDI och PureTech bensinmotorer erbjuder större nöje för en körupplevelse. Fritidsaktivitetsbilen RIFTER kommer med en BlueHDI 100hk-motor med 6-växlad manuell växellåda eller PureTech 110hk S&S-motor med 6-växlad manuell växellåda som också finns i versioner med mycket låg förbrukning för optimal bränsleekonomi.

Körhjälpmedel

Ta på dina resor med lätthet. Adaptiv farthållare med stoppfunktion, aktivt filbytesvarningssystem, (Peugeot Open & Go) elektrisk parkeringsbroms.

HILL ASSIST

Med HADC-funktionen för avancerad greppkontroll kan 7-sits PEUGEOT Rifter hålla en låg hastighet i branta sluttningar.

Manöverhjälpmedel

Med Visio Park 1 – backkamera, senaste generationens Park Assist och dödavinkelvarnare är du beredd på alla eventualiteter.

GRIP CONTROL

Välj mellan fem grepplägen, (Standard, Snow, Mud, Sand, ESP off) med hjälp av den vridbara ratten på mittkonsolen.

CONNECTED SERVICES

Med flera servicetjänster tillgängliga är möjligheterna oändliga. Var uppkopplad med PEUGEOT.

– en rullstolsanpassad bil.

Peugeot Rifter Flexiramp

Vi är experter med mångårig erfarenhet på alla typer av anpassningar och har ett fokus på att hitta lösningar utifrån varje persons individuella förutsättningar. 

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 – 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.