Autogruppen LOGO Horizont

PEUGEOT TRAVELLER

Den eleganta elektriska mpv

traveller

Med PEUGEOT Traveller MPV får du en fräsch inställning till resor och vidöppna ytor.
Denna 8-sitsiga familjebil ger dig också friheten att välja en diesel eller en fullt elektrisk drivlina.

nästa generations resor

Med sin moderna kaross har den helelektriska PEUGEOT e-Traveller en stark karaktär uttryckt genom en elegant design. e-Traveller anpassar sig efter dina krav tack vare sina 2 längder, Standard och Long. Dess modulära konfiguration kan ta emot upp till:

8 personer med 1 500 liters bagageutrymme; 

5 personer med 3 000 liters bagageutrymme; 

— eller 4 900 liter på grund av dess avtagbara säten.

design

FRONTEN

Med sitt vertikala galler och LED-ljussignatur insatt i bilens kaross utstrålar Travellers självsäker design styrka och elegans

flexibel

Med en reducerad höjd på 1,90 m kan du enkelt komma åt under svåra parkeringar som i exempelvis; livliga shoppingcenter.

glaspaneler

Två takpaneler av glas, som kan täckas och avtäckas individuellt, släpper in naturligt ljus i kupén och erbjuder panoramautsikt över din omgivning.

enkel tillgång

Med den handsfree-skjutbara sidodörrsfunktionen kan du enkelt öppna och stänga dörrarna, även när du har händerna fulla. Bara flytta foten under den bakre stötfångaren på fordonet

Öppningsbar bakruta

Två takpaneler av glas, som kan täckas och avtäckas individuellt, släpper in naturligt ljus i kupén och erbjuder panoramautsikt över din omgivning.

LÄTTHET OCH KOMFORT

Inuti är den kompakta PEUGEOT Traveller MPV tillägnad förarkomfort. Ett insteg som ger enkel åtkomst till de förhöjda sittplatserna, som får dig att kännas dominant på vägen och erbjuder en körställning i salongsstil. Ergonomiska utrustning, som Head-Up Display och en 7” pekskärmen är alltid inom ett bekvämt räckhåll. 

I den fullt elektriska version är instrumentpanelen och pekskärmen en del av en helt elektrisk värld, där du kan energiflöden.

intuitiv körning med PEUGEOT Traveller

förarmiljö

Kör bekvämt

Den nya 3,5″ digitala instrumentpanelen med färgmatris ger viktig körinformation såsom körningsområdesstatus och effektmätare i realtid. “e-Toggle”-knappen ger omedelbar tillgång till de elektriska automatiska växellådans kontroller. Du kan också välja mellan körning lägen, ECO, NORMAL och POWER, och den elektriska parkeringsbromsen är standard i hela sortimentet.

var uppkopplad

Gör dina resor enklare genom att använda Connected 3D Navigation. Systemet har även anslutna tjänster och live-trafikuppdateringar från TomTom Traffic. Den integrerade 7″ pekskärmen har funktionen MirrorScreen, så att du kan njuta av dina kompatibla Apple CarPlay- eller Android Auto-applikationer.

flexibilitet

Större modularitet och större flexibilitet.

Traveller finns tillgänglig i sittplatser med 5, 7 och 8 platser för att uppfylla alla dina krav. Den andra och den tredje raden består av delade säten 2/3 – 1/3 där 2 sektioner är helt åtskilda och kan glida fram och tillbaka på skenor. Detta innebär att det bakre utrymmet är flexibelt och praktiskt. För ännu mer mångsidighet kan sätena inte bara glida utan är också avtagbara.

head-up display

Viktig information, såsom hastighet, farthållare eller hastighetsbegränsare, tid mellan fordon, projiceras i färg på en uppfällbar display placerad i förarens synfält för att underlätta och ha fokus på vägen under körningen.

tekniskasystem

Visiopark
Backkameran aktiveras automatiskt när fordonet backas. Den ger en 180-tums luftvy av baksidan av ditt fordon. Riktlinjerna svänger med hjulet. Om det finns några hinder kommer systemet automatiskt att zooma in, med ytterligare vyer tillgängliga på begäran.
Skyltavläsning
Multifunktionskameran känner igen hastighetsskyltar och varnar föraren om denna gräns på instrumentpanelen och/eller på head-up-displayen. Du kan sedan ange denna hastighet i din hastighetsbegränsare eller farthållare, om den är aktiverad.
Smartbeam
Aktiverat på natten, växlar detta intelligenta system automatiskt strålkastarna från helljus till halvljus och tvärtom beroende på andra fordon som upptäcks av kameran.
Aktiv säkerhetsbroms
Den aktiva säkerhetsbromsen är ett automatiskt nödbromsningssystem som ingriper om det upptäcker en förestående kollision. Kameran och radarn kan upptäcka alla mobila eller stationära hinder. Skulle föraren misslyckas med att bromsa utlöser systemet bromsen istället för föraren. Detta säkerställer att du undviker kollision om hastigheten är under 30 km/h eller minskar konsekvenserna av en kollision oavsett fordonets hastighet.
Filbytesvarningssystem
Denna funktion känner av när bilen oavsiktligt korsar vita och streckade linjer när indikatorn inte har aktiverats. Den hörbara och visuella varningen är särskilt användbar i händelse av dåsighet eller tillfällig förlust av koncentration från föraren.
Dödavinkelövervakning
Med hjälp av fyra sensorer på fram- och baksidan av din Traveller varnar dödavinkelvarnaren föraren under hela resan om närvaron av ett fordon i deras döda vinkel på både höger och vänster sida av bilen. En ljussignal visas i en av ytterspeglarna och på instrumentbrädan för att varna föraren.
Previous
Next

ÄR DU företagARE?

Designad för att ge gott om utrymme och komfort för föraren och deras passagerare, PEUGEOT Traveller är din inbjudan att köra. Bilen är utrustad med effektiva diesel- eller elmotorer för att möta företagskunders krav.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

Intresseanmälan

Genom att skicka in dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.