Autogruppen LOGO Horizont

PEUGEOT 508sw

HUVUDSVÄNGANDE DESIGN

NYA 508SW

Upptäck NYA PEUGEOT 508 SW, den exklusiva kombivagnen med en slående design. Det erbjuder bekvämligheten av en grand tourer; rymligheten hos en SW; sportigheten i en coupé; och kompromisslös kvalitet och tekniska egenskaper med sina effektiva DIESEL-, BENSIN- och PLUG-IN HYBRID-motorer.

FÖRDELARNA MED EN PLUG-IN HYBRID

Fördelarna med en plug-in hybrid är många, och det kan vara ett bra första steg på vägen mot en elektrisk framtid. Att välja rätt bränsle för dig är ett stort övervägande när du väljer din nästa bil. Med bränsleutsläpp och klimatförändringar som ett stort ämne i mainstreammedia, går de etiska besluten kring val av motor hand i hand med praktiska överväganden. En laddhybrid är ett fantastiskt alternativ för de av oss som inte riktigt är redo att ta steget till full eldrift. Genom att kombinera den obestridliga kraften hos PEUGEOT traditionella bränsle med innovationen av en elmotor, är en laddhybrid ett fantastiskt första steg. Fördelarna inkluderar minskad miljöpåverkan, besparingar på driftskostnader och statlig finansiering.

Körglädje

Mångsidighet och en ny körupplevelse i helt elektriskt läge:
Upp till 59 km WLTP-räckvidd i elektriskt läge.
En mjuk körning utan stötar och minskade vibrationer.
Tyst verksamhet.

besparingar

Flera besparingar vid användning:
Genomsnittlig bränsleförbrukningsbesparing

på 40 %
Noll avgasutsläpp vid körning i elläge
8 års/16 000mil garanti att batteriet ska bibehålla minst 70 % kapacitet.

enkelheten

Funktioner designade för dig:
Full laddning möjlig på mindre än 2 timmar
Få tillgång till ett gratis 6 månaders laddningsabonnemang med BP Pulse.
Hantera batteriladdning eller förprogrammering av värmen på distans tack vare MyPeugeot.

Flera besparingar vid användning

Genomsnittlig bränslebesparing på 40 %
Noll avgasutsläpp vid körning i elläge
8 års/16 000mil garanti att batteriet ska bibehålla minst 70 % kapacitet.

En ny körupplevelse i helt elektriskt läge

Upp till 59 km räckvidd i elektriskt läge.
En mjuk körning utan stötar och minskade vibrationer.
Tyst verksamhet.

Funktioner designade för dig

Full laddning möjlig på mindre än 2 timmar
Få tillgång till ett gratis 6 månaders laddningsabonnemang med BP Pulse.
Hantera batteriladdning eller förprogrammering av värmen på distans tack vare MyPeugeot.

EN RADIKAL KOMBI

ljussignatur

För ökad visuell komfort och optimal säkerhet består ljussignaturen av PEUGEOT full LED-strålkastare med självnivellerande funktion som automatiskt korrigerar ljusets stigning efter fordonets last. LED-indikatorer fram och en statisk kurvtagningsfunktion är också visuellt förbättrad.

bakljus

På baksidan anpassar sig det intensiva ljuset från PEUGEOT tre-klo inspirerade 3D LED-lamporna sig automatiskt efter de yttre ljusförhållandena.

panoramaglastak

Det öppningsbara panoramaglastaket ger alla passagerare, inklusive de bakre passagerarna, fri sikt och gott om ljus. Mörkläggningsgardinen matchar takpanelens klädsel och skyddar dig från solen när den blir för stark, eller hjälper till att skapa en mer dämpad miljö.

ramlösa dörrar

Elegansen hos de ramlösa dörrarna bidrar till den eleganta stilen hos PEUGEOT 508SW och förstärker lutningen mot att förlänga och sänka siluetten.

bagagerum

Bagageutrymmet som har en stor kapacitet är mycket praktisk tack vare lastskenorna och skyddsnätet. Med sin låga lasttröskel och extra breda bakluckeöppning erbjuder den en enorm volym med imponerande tillgänglighet. En smart elektrisk baklucka i kombination med handsfree åtkomst gör att du kan öppna bagageutrymmet med en enkel rörelse av foten under den bakre stötfångaren.

åtskiljande egenskaper

PEUGEOT 508SW plug-in hybrid har exklusiva exteriör- och interiörsdetaljer som visar att det är ett hybridfordon. För att hjälpa till med att komma åt zoner med begränsad utsläppstolerans tänds en ljusblå lysdiod längst upp på vindrutan, som är synlig från utsidan, när man kör i elektriskt läge.

VISIONÄR FÖRARMILJÖ

Ökad reaktivitet

Den 10″ kapacitiva HD-pekskärmen låter dig programmera batteriladdning och komma till parameterinställningsfunktioner och körinformation så som:
Energiflödena som visar hybridsystemet under dess arbete.
Bränsle- och elförbrukningsstatistik.
Lokalisera laddningspunkter och återstående räckvidd i elektriskt läge.
Inställning av batteriparametrar.
Aktivering av funktionen “e-Save”.

håll dig uppkopplad

För att hålla dig uppkopplad ombord har PEUGEOT 508SW trådlös smartphone-laddning och MirrorScreen-funktionen som låter dig replikera dina kompatibla appar på den 10″ kapacitiva pekskärmen. Res med fullständig sinnesro tack vare 3D-navigeringen som är utrustad med röstigenkänning och ser trafik i realtid och riskområden från TomTom-tjänster.

skräddarsydd sittkomfort

Sätt dig ombord och njut av stödet från de omslutande sätena med AGR-certifiering som erbjuder personliga och memorerade inställningar för sittdynans längd, sitsvinkel och ländryggen. För optimal komfort kan 508SW förses med ett högkvalitativt multipunktsmassagesystem på förar- och passagerarsätet.

ljudsystem, hi-fi focal

508SW har ett Hi-Fi-ljudsystem från FOCAL som är en ledande fransk akustikexpert kända för sin patenterade teknologi och unika signaturljud. Systemet har tio högtalare utrustade med exklusiv FOCAL-teknik, som erbjuder exceptionell ljudstabilitet oavsett vad du lyssnar på, samt ren och detaljerad ljudåtergivning ombord.

en tidslös interiör

Ta plats i PEUGEOT 508SWs moderna och raffinerade universum. Genom att kombinera styling och klädsel i premium- och tidlösa material kan alla skapa sin egen interiörsmiljö så att varje resa blir ett speciellt tillfälle.

smart förvaring

Ett antal smarta förvaringsmöjligheter är fördelade i kupén i dörr panelerna, armstödet och vid mittkonsolen. De bakre Passagerarnas ägodelar finns också inom räckhåll. Med sin optimerade rymd och sina många inre förvaringsfack erbjuder 508SW en mängd nya användningsområden och alternativ ombord.

teknologi

På natten eller under förhållanden med dålig sikt känner Night Vision infraröda kamera-system av närvaron av fotgängare eller djur framför fordonet utanför strålkastarnas räckvidd, för en optimerad körsäkerhet. Bilden visas i ditt synfält på den digitala instrumentpanelen tillsammans med ett varningsljud.

Med Drive assist plus-paketet, kör din Peugeot 508SW semi-autonomt. Med hjälp av en radar inbyggd i mitten av den främre stötfångaren och kameran på den övre vindrutan, anpassar det adaptiva farthållarsystemet med Stop & Go-funktionen automatiskt din bils hastighet till den framför bilen och håller ett konstant avstånd. Den kombineras med en filhållningsassistent som håller bilen i den position som föraren valt.

 

För att hjälpa dig att bättre förutse vägen framför dig, innehåller Safety Pack en automatisk nödbroms med kollisions-varning, filhållningsassistent och hastighetsrekommendation. Safety Plus Pack för med sig ytterligare säkerhetsförbättringar inklusive Active Blind Spot Detection (ABSD) och Advanced Driver Attention Alert.

Förutom Visio Park 1 innehåller detta tillvalspaket en främre kamera för att ge 360 graders vy, vilket markerar hinder när du kör in på en parkeringsplats. Systemet inkluderar även automatisk parkeringshjälp (endast styrning) för fick- och parallellparkering.

motorer

PLUG-IN HYBRIDSPECIFIKA TJÄNSTER

Fjärrhantering

Från din smartphone kan du fjärrstyra och schemalägga ett antal funktioner, såsom batteriladdning programmering förvärmning.

MYPEUGEOT

Håll ett öga på ditt fordons status.

Få hjälp snabbt och enkelt.
Hantera underhåll och service av ditt fordon.
Hantera enkelt laddningen av ditt batteri och ombord temperaturen på din Peugeot.

LÄS MER

Välj att ladda ner eller att läsa mer på pris och produktfakta.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller
. . .

Intresseanmälan

Genom att skicka in dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.