Autogruppen LOGO Horizont

PEUGEOT expert

uppfyll dina yrkesmässiga behov

bli en expert

PEUGEOT Expert skåpbil har en mängd funktioner utformade för att stödja ditt företag och möta alla dina behov. Slutligen ger denna skåpbil dig friheten att välja en diesel- eller elmotor.

design

Moduwork

Moduwork-sätet är en flexibel lösning som ger skåpbilen Expert möjlighet att på bästa sätt utnyttja de lediga sätena.

Sidopassagerarsätet kan lyftas uppåt och frigöra en plats med plant golv. Den stora luckan i skiljeväggen kan öppnas och öka längden upp till 1,5 meter för transport av långa föremål. Slutligen kan din PEUGEOT Expert omvandlas till ett mobilt kontor när du behöver det. Armstödet i mitten kan fällas ned och bli till ett praktiskt och svängbart bord.


sidodörrar

Sidoskjutdörrarna med handsfree-funktion gör att du med en enkel fotrörelse under hörnet kan låsa upp bilen.

 

Samma manöver gäller för att stänga dörren och låsa bilen. Har du famnen full behöver du ändå inte ställa ifrån dig lasten på marken, det räcker att du bär den elektroniska nyckeln i fickan.

 

invändigt utrymme

Skåpbilen kombinerar kompakta yttre dimensioner med maximal lastkapacitet, en nödvändigt i segmentet.

Baktill är skåpbilsversionerna utrustade med 50/50-svängdörrar som kan förses med uppvärmda bakrutor och torkare. Alternativt finns baklucka som tillval

proffsigt intryck

Trädekor till lastutrymmet finns till golvet, golvet inklusive sidorna, eller hela lastutrymmet inklätt. 

Skyddsgolvet är i laminerat trä med halkskydd och aluminiumtröskel.

komfortmellanvägg

Den isolerade komfortmellanväggeni med siktruta är ett alternativ till standard mellanvägg.

Denna skapar bättre ljud- och värmekomfort, ökar säkerheten för förare och passagerare samt tillåter större inställningsmöjligheter för föraresätets ryggstöd.

TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

Skåpbilen PEUGEOT Expert är designad för att uppfylla verksamhetens behov och med syftet att optimera den totala ägandekostnaden. Peugeot har utnyttjat sin expertis och utvecklat toppmodern design, kvalitetsfinish och hållbarhet – med syftet att maximera andrahandsvärdet. Funktioner, material och motorer har noggrant valts ut för att motsvara högsta standard och för att minimera underhållskostnader och förbrukning.

PEUGEOT Expert innehåller den senaste generationens teknik inom förarassistanssystem.

En elektrisk karaktär

De eleganta linjerna och moderna siluetten hos den helt elektriska nya PEUGEOT e-Expert visar upp karaktärsstyrkan hos denna kraftfulla fordonsdesign för dagligt bruk. Tillgänglig i tre olika längder, med flera olika versioner så har e-Expert utformats för att möta behoven hos alla yrken.

En ny körupplevelse

Upp till 330 kilometers räckvidd (WLTP)

En helt elektrisk drivning som ger nya sensationer utan kompromisser.

 Lastutrymmesvolym identisk med förbränningsversionerna.
Nyttolaster upp till 1 226 kg
Dragvikt på 1 000 kg
Flytande och tyst körning
 Kraftig acceleration tack vare omedelbart vridmoment

 

Finns även som Pick Up i 3 specifikationsnivåer eller som Crew Cab i professionell specifikation.


0-gram CO2-utsläpp

 Spara pengar med en fördelaktig ägandekostnad tack vare:

 

Lägre energikostnad än förbränningsmotor.

Låg driftskostnad tack vare minskat underhåll.

Körning i ECO-läge för att optimera batteriets räckvidd.

Klimatbonus på upp till 70.000 kr.

Låg skatt.


30min snabbladdning

för att ladda batteriet till 80 %

Nya PEUGEOT e-Expert är alltid enkel och smidig att köra:

Möjlighet att snabbladda.

Hantera laddning, föruppvärmning och flera av bilens tjänster genom appen MyPeugeot.

 

INTERIÖR KOMFORT

På insidan erbjuder PEUGEOT Expert kommersiella skåpbil överlägsen körkomfort. Steget ger enkel åtkomst till den upphöjda sittpositionen som dominerar vägen. Tillsammans med den funktionella och ergonomiska körställningen erbjuder hytten även många förvaringsfack.

Med funktionen Mirror Screen kan du ansluta din smartphone till USB-porten på instrumentbrädan. Dina appar visas och kan användas direkt på den 7″ pekskärmen.

Peugeot e-Experts nya specifika instrumentpanel med sin 3,5″ färgdisplay visar viktig körinformation såsom räckvidd och en effektmätare som visar (Charge/Eco/Power) i realtid.

Ombord på PEUGEOT e-Expert förvandlas moduwok-svängbordet med det centrala armstödet och förvandlar din hytt till ett mobilt kontor som är både ergonomiskt och praktiskt.

PEUGEOT Connected 3D-navigering möjliggör en enkel och intuitiv sökning efter intressanta platser. Den tar hänsyn till trafik i realtid och SpeedCam från TomTom Traffic samt displaining av parkeringsplatser, bensinstationer, lokalt väder och lokala och tillgängligheten av offentliga laddpunkter.

På den stora färgpekskärmen kan elektriska menyer lätt nås via en genväg och du kan tydligt visualisera energiflödet.

Den elektroniska parkeringsbromsen som är standard fungerar automatiskt och är mycket enkel att använda. Det finns tre olika körlägen som kan väljas med “e-Toggle”-kontrollen: ECO/NORMAL/POWER.

Multifunktionskameran känner igen hastighetsskyltar och informerar dig om hastighetsgränsen på instrumentpanelen och/eller på head up-displayen. Den avlästa hastigheten föreslås som rekommenderat värde för din farthållare eller fartbegränsare, om den är aktiverad.

Backkameran tänds automatiskt så fort bilen ställs i back. Det ger en 180-tums vy ovanifrån av skåpbilen och dess miljö. Vyn bakifrån inkluderar styrlinjer som roterar med ratten. Om det finns hinder zoomar systemet in, kompletterat med ett urval av andra vyer.

Active Safety Brake är ett automatiskt nödbromsningssystem som aktiveras om en förestående kollision upptäcks. Kameran och radarn kommer att upptäcka stillastående eller rörliga hinder. Om föraren sedan inte bromsar, eller om bromsningen är otillräcklig, bromsar systemet på förarens vägnar. Det bidrar till att undvika en kollision om du kör mindre än 30 km eller att minska eventuella ytterligare konsekvenser genom att minska kollisionshastigheten.

Systemet är aktiverat på natten. Det växlar automatiskt från helljus till halvljus och omvänt när andra fordon upptäcks av kameran.

TEKNIK & SÄKERHET

På tekniksidan erbjuder PEUGEOT Expert kommersiella skåpbil olika säkerhetssystem. Från en automatiserad ljusbild till en aktiv säkerhetsbroms som avsevärt minskar påverkan av en kollison.

100% elektrisk

Dubbelt erbjudande av högpresterande batterier

PEUGEOTs eldrivna transportbil e-Expert integrerar ett högspänningsbatteri med en kapacitet på 75 kWh och en räckvidd på upp till 330 km WLTP med bibehållet utrymme i kupén och lastutrymmet. Batteriet är garanterat i 8 år, 160 000 km för 70 % av laddningskapaciteten.

Elmotorn på 100 kW (136 hk) med snabb acceleration och omedelbart vridmoment på 260 Nm ger körglädje med flexibel, dynamisk och tyst körning.

HASTIGHET

Vid körning i 130 km/h halveras räckvidden jämfört med WLTP-värdet.

 

KOMFORT OCH VÄRME

Under vintern och våren kan uppvärmningen påverka räckvidden upp till 35 %. Att förvärma din bil samtidigt som den laddas är ett bra sätt att spara räckvidd och begränsa påverkan av uppvärmning eller kylning.

 

KÖRSTIL

Eco-körning förstärks med elektriska bilar. Med smidig acceleration och användning av regenerativ bromsning kan du spara upp till 15 % av din räckvidd.

 

LAST

Mängden last påverkar räckvidden. WLTP-räckvidd beräknas med ungefär halva maximala lastvikten fylld.

motorer

Designad för att ge gott om utrymme och komfort för föraren och deras passagerare, PEUGEOT EXPERT är din inbjudan att köra. Bilen är utrustad med effektiva diesel- eller elmotorer för att möta företagskunders krav.

Utrustad med en elmotor på 100 kW (136 hk) är nya PEUGEOT e-Expert såväl lätt att hantera i stadstrafik som säker och kraftfull på landsvägen. Bakom ratten på PEUGEOT e-Expert uppskattar du dess smidiga, dynamiska och tysta prestanda såväl som väghållningen och den snabba accelerationen tack vare ett omedelbart tillgängligt vridmoment på 260 Nm.

Upptäck den imponerande körglädjen som BlueHDi-motorerna i PEUGEOT Expert ger. Med en maximal lastvikt på upp till 1 320 kg har modellen några av de lägsta utsläppen och lägsta bränsleförbrukningen i segmentet, såväl som en konkurrenskraftig driftskostnad med underhållsintervall på 40 000 km, eller 2 år.

ÄR DU företagARE?

Designad för att ge gott om utrymme och komfort för föraren och deras passagerare, PEUGEOT Expert är din inbjudan att köra. Bilen är utrustad med effektiva diesel- eller elmotorer för att möta företagskunders krav.

Specialutbildad professionell skåpbils- och bilförsäljare som kan hjälpa dig med:

 • Rådgivning om lämpliga alternativ och specifikationer
 • Skatteeffektiv rådgivning
 • Demonstrationsbilar och skåpbilar att uppleva/provköra
 • Affärsspecialister som gärna gör kundbesök
 • Skåpbilsomvandlingar skräddarsydda för dina affärsbehov
 • Ett brett utbud av företagsfinansieringsarrangemang för att passa dina behov

eftermarknad

 • Professionell personal utbildad inom den senaste tekniken
 • Mobilitetslösningar för att hålla ditt företag på vägen
 • Ett vänteområde med Wi-Fi
 • Fast pris delar och arbete
 • Verktyg och diagnossystem
 • Förmåga att reparera hela sortimentet av transportbilar
 • Förmåga att utföra karossreparationer

LÄS MER

Välj att ladda ner eller att läs mer på pris och produktfakta.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

Intresseanmälan

Genom att skicka in dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.