Autogruppen LOGO Horizont

PEUGEOT boxer

mer praktisk, mer robust än tidigare.

peugeot boxer

PEUGEOT Boxer har en mängd funktioner utformade för att stödja ditt företag och möta alla dina behov. Slutligen ger denna skåpbil dig friheten att välja mellan en diesel- eller elmotor.

Peugeot Boxer

letar du efter en påbyggnation?

Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar. Boxer skåp finns med sju olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från 8 till 17 m3. Lastbredden är bland de bästa i segmentet. Motorerna sträcker sig från 120–165 hästkrafter, alla med ett imponerande vridmoment och låg bränsleförbrukning. Inredningar, inklädnader och de olika påbyggnationerna gör möjligheterna oändliga, allt för att kunna passa just din verksamhet.

LÄTTHET OCH KOMFORT

Boxer har flera nya lösningar som gör din körning enklare och skönare. ESP, Hill Assist och Bluetooth ingår som standard. Kupén är tyst, stolarna sköna och inställningsmöjligheterna många. Som tillval finns bland annat dödavinkelvarnare och avåkningsvarnare som gör din färd ännu säkrare.

 

Under extrema förhållanden i fyra miljoner kilometer, motsvarande tio års användning har man prövat PEUGEOT Boxern stenhårt.

FÖRARPLATSEN

Förarplatsen i Boxer är mycket funktionell, tålig och ergonomiskt utformad. Den är försedd med en mängd praktiska och smarta utrymmen, bl.a. ett utrymme ovanför vindrutan som erbjuder en extra volym på 22 liter. Boxers stora glasade ytor gör att passagerare får ett extra stort synfält och mycket ljusinsläpp i kupén.

arbetsyta

Peugeot Boxer erbjuder flera utrustningsval som underlättar ditt arbete bakom ratten, och när kupén blir kontor. Bluetooth är standard, och i utrustningsnivårna PRO och PRO+ finns bla en 5″ pekskärm.  I det nedfällbara ryggstödet på mittplatsen har du en skrivplatta – perfekt när du har något du måste anteckna.

BACKKAMERA

Peugeot Boxer PRO+ har backkamera och parkeringssensorer bak som standard. Pekskärmen visar vad som händer bakom bilen och ger en guidning med hjälp av avståndslinjer i olika färger.

Boxer är standardutrustad med radio med rattreglage och Bluetooth.

boxer electric

FÖRDELAR MED EN ELMOTOR

En helautomatisk elektrisk körupplevelse:

 • Laster upp till 1 200 kg på skåpbilar
 • Finns som skåp-, fönster- och chassiversion
 • Tyst körning med färre vibrationer
 • Finns med 37 kWh och 70 kWh batteripaket
 • Identisk lastutrymmesvolym jämfört med förbränningsversionerna.
 • Upp till 224km räckvidd (WLTP).

1 timme
för att ladda 80 % räckvidd*

Användarvänlig

Genom att snabbladda nya Peugeot e-Boxer vid en laddningsstation kan 80 % av batteriets kapacitet fås tillbaka på enbart en timme.

 

*Gäller med snabbladdare på båda batteriversionerna.

Spara pengar tack vare:

 • Lägre energikostnad än dieselversionen
 • Låg driftskostnad tack vare minskat underhåll
 • Miljöbonus på upp till 70.000 kr
 • Låg skatt

design

Nya Peugeot e-Boxer kan köra i och komma åt områden som är begränsade för viss trafik, tack vare elmotorn. Laddningsluckan till eluttaget är placerad bakom förardörren, för att underlätta laddning.

INTERIÖR OCH TEKNIK

Oavsett vilken batteristorlek som väljs är nya Peugeot e-Boxer utrustad med en elmotor som har en styrka på 90 kW, och som ger ett konstant vridmoment på 260 Nm i kombination med en automatväxellåda.

 

 • D – för Drive (kör).
 • N  – för Neutral (friläge).
 • R  – för Reverse (backa).

Den invändiga backspegeln är utrustad med en display som gör att information om nya Peugeot e-Boxers funktioner är väl synliga för föraren.

 

 • Batteriets laddningsnivå i procent.
 • Återstående räckvidd.
 • Spänning i volt.
 • Strömstyrka.
 • Körläge (D, N eller R).

RÄCKVIDD OCH LADDNING

Batteriet kommer i två storlekar med en kapacitet på 37 kWh eller 70 kWh. Det innebär att nya Peugeot e-Boxer låter dig färdas en sträcka på upp till 224 km enligt WLTP.

VILKA FAKTORER PÅVERKAR RÄCKVIDDEN?

HASTIGHET

Vid körning i 130 km/h halveras räckvidden jämfört med WLTP-värdet.

UTOMHUS
TEMPERATUR

Under vintern och våren kan värme och kyla påverka räckvidden upp till 35 %.

KÖRSTIL

Eco-körning förstärks med elektriska bilar. Med smidig acceleration och användning av regenerativ bromsning kan du spara upp till 15 % av din räckvidd.

LAST

Mängden last påverkar räckvidden. WLTP-räckvidd beräknas med ungefär halva maximala lastvikten fylld.

ÄR DU företagARE?

Designad för att ge gott om utrymme och komfort för föraren och deras passagerare, PEUGEOT Boxer är din inbjudan att köra. Bilen är utrustad med effektiva diesel- eller elmotorer för att möta företagskunders krav.

Hittar du inte det du söker?

Alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner, storlekar, inredningar, inklädnader och olika påbyggnationer som gör möjligheterna oändliga. Prata med oss, vi vägleder dig till rätt val.

LÄS MER

Välj att ladda ner eller att läs mer på pris och produktfakta genom att klicka på knapparna nedan.

letar du efter en annan modell?
Klicka på knappen och ta dig tillbaka till modellöverblicken.
Fler modeller

Intresseanmälan

Genom att skicka in dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.