Autogruppen LOGO Horizont

PEUGEOT

HYBRID ELLER ELEKTRISK? LITEN ELLER STOR? PRIVATLEASING ELLER KÖP? PRIVAT ELLER FÖRETAG?

modellER

Elektrisk, bensin eller hybrid? Upptäck och välj bland våra Peugeotbilar.

208

2008

nya 308

NYA 308 SW

nya 3008

nya 5008

508

508 Sw

Peugeot

rifter

traveller

partner

Peugeot Expert

expert

boxer

sportengineered

DAGS FÖR EN NY PEUGEOT?

upptäck mer

SERVICETJÄNSTER

FAQ

De vanligaste frågorna och svaren

Fliken erbjudanden på vår webbplats är det bästa stället att börja. Här hittar du alla fantastiska erbjudanden som för närvarande är tillgängliga i ditt område. Vi rekommenderar också att du kontaktar oss på Autogruppen – din lokala återförsäljare eftersom enskilda återförsäljare ofta har specialerbjudanden på fordon.

För att spara papper har PEUGEOT tagit beslutet att inte längre skriva ut broschyrer.

Du kan läsa mer från pris och produktfakta på våra modellsidor.

PEUGEOT har en optimal serviceintervall som berörs lika mycket av tid som körsträcka.

Du bör serva ditt fordon baserat på antingen tid eller avstånd, beroende på vad som inträffar först. PEUGEOT serviceintervall är var 12:e månad eller antingen 15 000 km eller 20 000 km, beroende på modell och motor.

Läs din handbok eller kontakta oss på Autogruppen, din lokala auktoriserade PEUGEOT-återförsäljare för att avgöra vilka specifika serviceintervaller som gäller för din bil.

Vi ber dig att kontakta vår reservdelsavdelning så hjälper de dig med prisuppgifter, eventuella leveranstider och att beställa reservdelen till dig. Vid beställning förekommer oftast en förskottsbetalning då många utav reservdelarna ej kan returneras.

En nytillverkad bil täcks av alla PEUGEOTs garantier från och med första garantidatum som anges på garanticertifikatet, som finns i Garanti- och servicehäftet. Garantin gäller för den angivna perioden eller max 100 000 km, om inget annat gäller, enligt särskilda bestämmelser som du har fått kännedom om. För att olika reparationsarbeten ska kunna göras på din bil enligt PEUGEOTs garantier och utföras utan kostnad krävs att dessa utförs av verkstäder som är auktoriserade av märket PEUGEOT.

DROP-IN

För att kunna dokumentera och hantera ditt skadeärende i ett optimalt dagsljus så behöver du besöka oss via drop-in mellan:

09:00 – 16:00

Vi uppskattar om ert fordon är tvättat för att på ett snabbt och smidigt sätt kunna hantera ert skadeärende.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.