OPEL – FÖRSÄLJNING

Ska du köpa en ny bil? Tryggare kan ingen vara med sitt bilägande än hos Opel. Extra låg månadskostnad från 935 kr, garanterat värde på din bil och förlängd nybilsgaranti.

Hos Opel får du många fördelar när du köper en ny bil:

– Extra låg månadskostnad från 935 kr/mån
– Garanterat inbytespris efter 2 eller 3 år om du vill lämna tillbaka din Opel
– 3 års service
– 3 års nybilsgaranti
– Allt inkluderat om du tecknar extra trygg försäkring

Vi erbjuder dig ett nytt och tryggt bilägande när du köper en ny Opel. Välj bara någon av våra modeller och betala en kontantinsats på antingen 20 eller 30 % så får du extra låg månadskostnad från 935 kr. Då får du även 3 års service, 3 års nybilsgaranti och möjlighet att teckna extra trygg försäkring och få allt inkluderat. Dessutom behöver du inte oroa dig över värdet på din bil – vi garanterar ett inbytespris om du vill lämna tillbaka den. Eller så behåller du din Opel till en fortsatt låg månadskostnad.

 

OPEL – AUKTORISERAD VERKSTAD

Rätt underhåll och regelbunden service ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Vänd dig alltid till din auktoriserade Opelverkstad så kan du vara säker på att förebygga problem och onödiga kostnader. Våra kunniga Opeltekniker har den senaste tekniska informationen, verktygen och diagnosprogrammen som gör att de kan din Opel in i minsta detalj.

-Opel diagnosverktyg

Din Opel kontrolleras med ett unikt diagnosinstrument som läser av eventuella fel. När det behövs programmerar det om mjukvaran i de elektroniska systemen och åtgärdar fel på exakt rätt sätt.

-Opel garantiarbeten

Du får hjälp med eventuella garantiarbeten.

-Opel uppdateringar

Vi ser till att din Opel vid behov får rätt uppgraderingar i program- och mjukvaran och vi åtgärdar direkt om fabriken rekommenderar eventuella justeringar. Allt som krävs för att din bil ska bli säkrare, mera komfortabel och bränsleeffektiv.