Varumärken hos Autogruppen

MITSUBISHI

NYA Eclipse Cross Plug-In Hybrid

Mitsubishi NYA Eclipse Cross

Eclipse Cross är konstruerad för att ge dig den ultimata körupplevelsen. En turbomotor med direktinsprutning erbjuder kraftfull prestanda, och våra årtionden av terräng- och rallyerfarenhet resulterar i smidig hantering och avancerade säkerhetssystem. Inuti hittar du en elegant kabin fullpackad med nästa generations teknik, skulpterad runt föraren och erbjuder fantastiska underhållningsalternativ för passagerare.

Enastående stabilitet
under alla förhållanden


Eclipse Cross är tillgänglig med vårt avancerade Super All Wheel Control 4WD-system, som ger fyrhjulsdrift på heltid. Resultatet är mer fokuserad körkraft, bättre kurvtagning och bättre stabilitet under alla körförhållanden.

Detta integrerade system fungerar genom en kombination av Active Yaw Control, Active Stability Control och ABS (antilåsningsbromsning) och det är perfekt för vinterväder och hala förhållanden, vilket gör saker som start i backe enklare och kurvtagning säkrare.

Motoreffekt

149 KW / 202 HK

Snabbladdning

0-80% - Ca 25 min*

*ChaDeMo (till 80%)

Räckvidd

55 KM ​

En inredning som förenar stil
med funktionalitet

För vi tror att detaljerna är det som gör att vi blir kära i en bil.

Eclipse Cross eleganta svarta inredning har massor av praktiska detaljer som flaskhållare i dörrklädseln,
en 2-koppshållare i mittkonsolen, en USB-laddningsport och ett hål för din telefon.

BOKA EN

PROVKÖRNING

Din viktiga information
precis där du behöver den

En futuristisk Heads-Up Display (HUD) innebär att du kan hålla ögonen på vägen 
framför dig som aldrig förr med information som aktuell hastighet och avstånd till bilen framför dig.

Se barnens mun falla första gången de ser den stiga upp ur instrumentbrädan.

Plug-in hybridteknik

Den avancerade drivlinan, känd från Outlander PHEV, har elmotorer på både fram- och bakaxlarna, och en kraftfull bränsleeffektiv bensinmotor. Motorerna samverkar för att optimera bilens prestanda. Banbrytande teknik gör Eclipse Cross PHEV snabbreagerande och tystgående. Växlingen mellan ren elkörning och bensinmotorn sker automatiskt, så att du inte ska behöva tänka på hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Tvillingmotor och S-AWC 4WD

Den avancerade drivlinan med elmotorer på både fram- och bakaxlar, och en kraftfull och bränslesnål bensinmotor säkerställer en responsiv fyrhjulsdrift och goda, stabila köregenskaper.

DRIVBATTERI

Batteriet på 13,8 KWh är placerat under golvet för att maximera det inre utrymmet och sänka tyngdpunkten, vilket ger bättre säkerhet och köregenskaper. Strömmen kan även användas för att driva externa enheter.

GENERATOR

Den kraftfulla generatorn förvandlar motoreffekten till elektricitet för att ladda drivbatteriet, och hjälper motorerna när det behövs.

2,4 liters bensinmotor

En effektiv motor säkerställer god bränsleekonomi och låga koldioxidutsläpp.

Berätta för en vän

Dela via social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Eclipse Cross PHEV är så avancerad

att den automatiskt väljer det mest effektiva körläget.

100 % elektrisk körning

Vardagskörning och korta resor

Bilen kan köra på 100 % el i vardagskörningen. Den använder inte bränsle, och därför är koldioxidutsläppen nästan noll. När bilen kör i EV-funktion, är den tystgående, men ändå kraftfull. Den maximala hastigheten i EV-funktionen är 135 km/h.

Seriehybrid

(Elmotor + bensinmotor som hjälp)

Motorerna använder den elektricitet som bilen själv genererar under körning. Bensinmotorn genererar elektricitet som laddar batteriet och ökar effekten när du accelererar eller kör i backar.

Parallelhybrid

(bensinmotor + elmotor som hjälpmedel)

Bensinmotorn används vid hög hastighet (när motoreffekten är hög) med hjälp från elmotorerna, när det behövs.

Innovativ teknik för progressiv säkerhet

Hos Mitsubishi tillverkas bilar som skapar trygghet för dig och dem du tycker om. Därför levereras bilarna med avancerad teknik, i form av radar, kameror och sensorer som registrerar rörelser och varnar dig för potentiella faror. Eclipse Cross PHEV levererar säkerhet på högsta nivå.

ADAPTIV FARTHÅLLARE (ACC)

Upplev en bekväm åktur med den adaptiva farthållaren

ACC-systemet använder en radar för att hålla ett säkert avstånd mellan dig och framförvarande fordon. Om framförvarande fordon sänker farten eller bromsar, säkerställer ACC att hastigheten automatiskt sänks på motsvarande sätt eller stoppar bilen.

AUTOMATISKT KOLLISIONSVARNINGSSYSTEM (FCM)

Sänker automatiskt bilens hastighet för att undvika kollision

FCM kan förhindra en kollision eller minska skadorna, om en kollision är oundviklig. Med en kombination av kameror och radar bedömer systemet avstånd och hastighet i förhållande till framförvarande bil. Om systemet upptäcker en fara, varnar det föraren och bromsar bilen automatiskt.

AVÅKNINGSVARNARE (LDW)

Stadig kurs – annars säger bilen ifrån

LDW-systemet säger ifrån om bilen håller på att lämna körfältet, utan att blinkersen har aktiverats.

DÖDAVINKELVARNARE (BSW)

Alltid på vakt

Sensorer i den bakre stötfångaren registrerar bilar i din döda vinkel, och varnar genom en signal om en bil befinner sig inom detta område.

REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA)

Ryggtäckning

När du backar, övervakas området på sidorna bakom bilen av en radar, och du varnas om det kommer en bil. RCTA aktiveras vid låga hastigheter och när växeln är i R-läge (när du ska backa). Om en bil kommer från en av sidorna bakom bilen, varnas du av en ljudsignal och ett meddelande i multifunktionsdisplayen.

MULTI AROUND MONITOR

Alla vinklar täcks

Kameror framtill, baktill och på sidorna (inklusive fågelperspektiv) visar vad som befinner sig i de döda vinklarna, och gör även de svåraste parkeringar enkla. Dessutom får du hjälp att se bilar, fotgängare och cyklister som passerar bakom bilen.

ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION SYSTEM (UMS)

Säker parkering

För att förhindra kollisioner vid parkeringsmanövrar varnas du av en ljudsignal och ett meddelande i multifunktionsdisplayen när något närmar sig sensorerna framför eller bakom bilen. Hastigheten regleras också automatiskt om du av misstag accelererar vid en olycka.

AUTOMATISKT HELLJUS (AHB)

Låt bilen styra helljuset

För att göra det säkrare och enklare att köra i mörker växlar bilen automatiskt mellan hel- och halvljus när framförvarande och mötande bilar upptäcks. Det är praktiskt, säkert och ser till att du kan hålla båda händerna på ratten, med full koncentration på trafiken och vägen.

7 SRS-KROCKKUDDAR

Skyddar alla i bilen

För att säkerställa bästa möjliga skydd för dig och dina passagerare vid en kollision är Eclipse Cross PHEV utrustad med 7 krockkuddar. Dessa inkluderar främre krockkuddar, främre sidokrockkuddar, knäkrockkudde till föraren och gardinkrockkuddar.

RISE SÄKERHETSKAROSS

Säkerhet i ett nötskal

För att skydda dig och dina passagerare när det är som allra mest nödvändigt har Eclipse Cross PHEV en robust RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) säkerhetskaross. Den är tillverkad av hållfast stål med extra förstärkningar strategiskt placerade på kritiska ställen för att absorbera och fördela kraften från kollisionsenergin, samtidigt som totalvikten minskar.

HILL START ASSIST (HSA)

Enkel start i backe

Med Hill Start Assist undviker du ofrivilliga svårigheter med att starta bilen i backe. När bilen upptäcker att du står i en backe, bromsar systemet automatiskt bilen i upp till två sekunder, medan du släpper bromsen.

LÅS UPP DIN VÄRLD

Nu kan ingenting hålla dig tillbaka. Mitsubishi Connect™ är en grupp innovativa tjänster utformade för att ge dig en säker, säker och bekväm körupplevelse, allt i en praktisk app. Få tillgång till tjänster som fjärrlåsning och temperaturkontroll eller kontrollera ditt fordons system via knappar i kupén eller via smartphoneappen. Du kommer att lära känna din Eclipse Cross bättre än någonsin.

ANDROID AUTO™

Anslutningar för Android-användare
Genom att ansluta din Android™-smarttelefon till Eclipse Cross kan du aktivera dina favoritappar. Och med röstkommandon kan du be Google Assistant® att ringa telefonsamtal och skicka meddelanden via dina favoritmeddelandeappar. Android Auto™ låter dig också sömlöst integrera Google Maps™ och få röststyrd navigering med körfältsvägledning, trafikuppdateringar i realtid och mer.

APPLE CARPLAY™

Anslutningar för Apple-användare
Genom att ansluta din iPhone till Eclipse Cross får du tillgång till dina favoritappar på pekskärmen. Du kan också ringa samtal, skicka textmeddelanden och mer med röstkommandon till Siri®. Den ger dig också tillgång till Apple Maps™, som inte bara erbjuder sväng-för-sväng-vägbeskrivningar och trafikuppdateringar i realtid, den förutsäger också vart du vill åka baserat på dina senaste konversationer och kalenderhändelser. Och med den nya Nearby-funktionen kan du hitta gas, parkering och mer med bara ett tryck.

HEADS-UP DISPLAY

Se vägen framåt och viktig körinformation med den transparenta head-up-displayen i fullfärg. Med denna tillgängliga funktion kan du se din hastighet, farthållarindikatorer och aktiverade säkerhetsfunktioner samtidigt som du behåller ditt körfokus. Justera ljusstyrkan och höjden på information enkelt för att se viktiga varningar med en blick.

LJUDSYSTEM

Ge dina favoritlåtar och spellistor den behandling de förtjänar med det tillgängliga Mitsubishi Power Sound System (MPSS). MPSS använder åtta premiumhögtalare för att dela ut rika diskanter och djup, rungande bas.

Varmare…varmare -Perfekt!

Eclipse Cross dubbelzons automatiska klimatkontroll låter både förare och passagerare hålla saker så svala eller varma som de vill.

FAST-Key Passive Entry System

Lås/lås upp enkelt din Eclipse Cross med Mitsubishis tillgängliga FAST-Key Passive-entry-system. Det är så enkelt som ett tryck för att låsa upp förardörrens handtag och två tryck på handtaget för de andra.

Funktioner för kallt väder

På frostiga dagar hjälper Eclipse Cross vindrutetorkare och uppvärmda elvikbara sidospeglar till att ta bort is och snö för en tydligare sikt över vägen. Värmen från dina uppvärmda framsäten och ratten gör dig av med köldknäppar på ett ögonblick!

359 liters bagageutrymme

PLATS FÖR ALLT

Det finns gott om plats för passagerare och bagage. Till exempel ryms tre stora
golfbagar eller fyra stora resväskor i bagageutrymmet, även när alla säten används.

Publik laddare: Snabb och vanlig laddare

En snabbladdare kan ladda bilen på bara 25 minuter. Du hittar laddstationer strategiskt placerade längs vägarna i hela landet. Vanliga publika laddare finns på parkeringsplatser vid köpcentrum och på andra platser, som vissa arbetsplatser, där bilen kan parkeras under en längre period.

Snabbladdare 80 % laddning

Ca. 25 minuter

Vanlig publik laddare 100 % laddning

Ca. 4 timmar

Berätta för en vän

Dela via social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Berätta för en vän

Dela via social media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
. . .

Bilvärdering

Gör en kostnadsfri värdering på bilen redan idag genom att
fylla i formuläret. Därefter återkommer våra säljare till dig med ett pris.

BEGÄR OFFERT

Med över tio varumärken i vår portfölj så har vi något som passar alla.
Fyll i formuläret så återkopplar våra säljare till dig.

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Boka Provkörning

Jag samtycker till att min data i detta formulär samlas och lagras i enighet med Autogruppen’s integritetspolicy när jag väljer att skicka in formuläret.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.