fbpx

Mekaniker Helsingborg

MEKANIKER Med utvecklingsmöjligheter

Tjänst

Område Helsingborg
Yrkesroll Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är intresserad av en långsiktig tjänst med stora utvecklingsmöjligheter där du få vara med att växa tillsammans med oss. Vi söker just nu dig som är en erfaren fordonsmekaniker. Du kommer vara en del av vårt eftermarknadsteam. Rollen är bred och du kommer göra allt från att utföra service, felsökningar, reparationer och andra reperationsmetoder beroende på din erfarenhet och utbildningar. Tjänsten innebär 6 månaders provanställning, men en fast tjänst kan erbjudas tidigare beroende på kompetens. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag. Vilken profil är vi intresserade av? För att passa i rollen och vårt team krävs det att du har:

  • Erfarenhet som bilmekaniker sedan tidigare, att ha varit en form av TA (tekniskt ansvarig) är en stor förmån.
  • Talar och skriver Svenska flytande då det används i de dagliga arbetsuppgifterna
  • B-körkort
  • God datorvana.

För att passa i rollen som fordonsmekaniker ser vi att du är driven och tycker om att utvecklas. Du har ett stort intresse för bilar och tycker om att lösa problem. Då de står inför många förändringar och tycker om att testa nya strategier ser vi att du är en flexibel person som gillar förändringar. Vi ser även att du är självständig och ansvarsfull i ditt sätt att arbeta, det är även viktigt att vara strukturerad och effektiv i ditt arbete. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ansökan

Kontaktperson Daniel Qvick
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida www.autogruppensyd.se
Skicka in ditt CV: jobb@autogruppenlund.se

Välj rätt, välj Autogruppen

AUTOGRUPPEN är ett familjeföretag som har över trettio års erfarenhet från bilbranschen. Vi värnar om våra kunder och ser alltid till att alla besökare hos oss får ett varmt välkomnande. Här finner du produkter från PSA’s portfölj- PeugeotCitroënDS Automobiles och även FCA’s där vi erbjuder FiatAlfa RomeoAbarthJeep och Fiat Professional men även BMW & Mini på vårt skadecenter.

Hos oss som familjeföretag möter du professionell, välutbildad och kunnig personal som arbetar för att finna de bästa lösningarna åt dig som kund och besökare. Vi ser till att möta dina förväntningar och era särskilda önskemål för att skapa en enklare vardag för dig och eller ditt företag. Vi har ett stort utbud av många olika modeller i varje märke vilket i sin tur ser till att möta alla möjliga olika förväntningar och krav. Hos oss erbjuder vi allt ifrån privatleasing och företagsleasing till bilförsäljning och service.

Hos oss finns Bilförsäljning, Serviceverkstad, Skadecenter, Reservdelar, Däckhotell, Lackkonservering m.m.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar för att skapa trygghet och goda relationer.

Autogruppen har med sina två anläggningar lokaliserade i Lund och Helsingborg kunnat erbjuda god service och hög kvalité sedan länge.
Du är varmt välkommen att bli en i familjen och följa med i vår utveckling.