AUTOGRUPPEN

STOCKHOLM

Autogruppen är agent för Aiways personbilar, auktoriserad återförsäljare för Peugeot, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Abarth. Vi säljer nya samt begagnade person och transportbilar. Vi är även en auktoriserad service och skadeverkstad för Citroën, DS-automobiles och Mazda.

På anläggningen i Stockholm finner ni varumärket Aiways.

Fiat
Alfa Romeo
Jeep
Peugeot

Bilförsäljning

Mån-Tors

:

09:00 - 18:00

Fredag

:

09:00 - 18:00

Lördag

:

11:00 - 15:00

Söndag

:

11:00 - 15:00

Önskar du att bli kontaktad?

Skicka ett meddelande genom vårt formulär så återkopplar vi till dig.

Autogruppen

Autogruppen grundades 1962 och är ett familjedrivet bolag. Företaget är agent och återförsäljare för ett flertal kända varumärken och bedriver en fullserviceanläggning med bilförsäljning, service, skadereparation, garantireparationer, rekonditionering, reservdelar och mycket mer.

Välkommen till Autogruppen, tryggt och enkelt.

Autogruppen

Gastelyckan,
Porfyrvägen 11, 224 78 Lund

Fiat
Alfa Romeo
Jeep
Peugeot
DS Automobiles

Autogruppen

Väla Centrum,
Marknadsvägen 9, 254 69 Ödåkra

Autogruppen

Kungsängen,
Mätarvägen 12a, 196 37

Vårt uppdrag ligger i att nå ut för att möta våra kunders behov, och vi lovar att ta oss an utmaningarna och revolutionera sätten på vilka vi kan fortsätta att uppfylla det uppdraget, även mitt i det oförutsedda.

Autogruppen som familjeföretag har också ett speciellt band med sina anställda. En familjär atmosfär, så avgörande för dagens teamorienterade ledningssystem, denna atmosfär sträcker sig till relationerna med andra anställda, och långa tjänsteutmärkelser är helt normen i familjeföretag.

Sverige Karta