BMW

Master Technician

Authorised Service Centre

BMW Service

AUTOGRUPPEN

Vår främsta strävan är att leverera service av hög kvalitet som skapar nöjda kunder. Du kommer att bli en värdefull del av vårt kompetenta team, där du kommer arbeta tillsammans med mekaniker, tekniker, säljare och servicrådgivare.

Verksamheten omfattar en mångsidig och omfattande inriktning, som innefattar försäljning, service och underhåll av både nyinköpta och begagnade fordon.
Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en heltäckande och pålitlig lösning för deras fordon, oavsett om de väljer en helt ny bil eller en begagnad bil.
Vi är dedikerade till att säkerställa att varje fordonsbehov, från försäljning till eftermarknadsservice, hanteras professionellt och effektivt.

I vår arbetsmiljö stödjer vi din personliga utveckling genom att erbjuda utbildningsmöjligheter. Vår företagskultur är genomsyrad av en passion för vad vi gör, en hög grad av integritet i vårt arbete och en stark inriktning mot hållbarhet. Det innebär att du inte bara kommer att få chansen att växa och utvecklas inom ditt yrke, utan även att du blir en del av ett engagerat och hållbart team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

VÅRA KVALIFIKATIONER

För att passa bra i rollen som Master Technician inom fordonservice bör du:

– Vara en certifierad tekniker med erfarenhet från 2+ år hos en auktoriserad återförsäljare.
– Besitta gedigna mekaniska färdigheter, individuell skicklighet och förmåga att använda elverktyg, handverktyg och andra typer av maskiner.
– Ha kunskap om fordonsreparationens livscykel.
– Ha uppmärksamhet för detaljer samt organisatoriska och uppföljningsfärdigheter.
– Ha ett giltigt körkort och en ren körjournal.
– Följer säkerhetsregler och föreskrifter samt visar företagets kärnvärden.
– Ha grundläggande datorfärdigheter för att använda tidsrapporteringssystemet.
– Ha förmåga att kommunicera effektivt med kollegor och övrig företagspersonal.
– Följa säkerhetsregler och föreskrifter samt visa företagets kärnvärden.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Master Technician kommer du att utföra fordonets reparationer och underhåll enligt tilldelning, återförsäljarens och fabrikens standarder.
Du kommer att bygga produktiva relationer med det interna teamet och bygga kundlojalitet genom att utveckla förtroende och säkerställa förtroende för Autogruppen genom den service du tillhandahåller och den resulterande fordonssäkerheten och tillförlitligheten.

Dagligen kan du interagera med servicerådgivare, andra tekniker, driftsledare, bilförsäljare och chefer samt utföra uppgifter inklusive:

– Fordonsreparationer och/eller underhåll enligt anvisningar på reparationsorder med effektivitet och noggrannhet, enligt återförsäljarens och fabrikens standarder.
– Kommunikation med reservdelsavdelningen och servicerådgivare regelbundet för att effektivt hantera produktion och kundkommunikation.
– Diagnostisera orsaken till eventuella fel och utföra reparationer, om de godkänt av kunden.
– Utföra multipunktinspektioner och göra lämpliga rekommendationer för att säkerställa kundfordons säkerhet och tillförlitlighet.
– Dokumentera utfört arbete på varje fordon på arbetsordern.
– Underhålla en inventering av vanliga teknikerens verktyg som normalt inte inventeras av serviceavdelningen som specialverktyg.
– Hålla dig uppdaterad om fabrikens tekniska meddelanden och delta i generalagents styrda kurser när så är lämpligt.
– Tillhandahålla en enastående kundupplevelse för att driva lojalitet.
– Erbjuda stöd till nuvarande teammedlemmar med målet att gemensamt förbättra vår kompetens.

Vill du dela denna jobbmöjlighet?

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email
Print
En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.