Biltekniker

Biltekniker

Autogruppen

På vårt företag, som är en stark aktör inom fordonsbranschen, är vi hängivna till att ge våra kunder den bästa fordonsupplevelsen. Som en viktig medlem i vårt team kommer du att samarbeta med ett team av erfarna tekniker och specialister, och du kommer att arbeta med allt från fordonsdiagnostik till reparationer och underhåll av olika fordonstyper.

När du väljer att arbeta hos oss får du inte bara tryggheten att vara en del av en etablerad organisation, utan även möjligheten att utvecklas i en arbetskultur som genomsyras av familjära värden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att ansvara för att utföra service och reparationer på person- och transportbilar.
Du kommer även att använda diagnosprogram för att identifiera och åtgärda eventuella fel.

Ansvarsområden

Som biltekniker kommer du att utföra mångsidiga uppgifter, inklusive fordonsreparationer, diagnosarbete, och service. Du kommer att använda den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att våra kunders fordon är i perfekt skick.

Personliga egenskaper

Vi söker en person som delar vår passion för fordon och teknik. Du är noggrann, strukturerad och har en stark vilja att lära dig och utvecklas. Samarbetsförmåga och professionalism är viktiga egenskaper, och du har inga problem med att kommunicera effektivt med teamet och kunderna.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som biltekniker bör du ha relevant utbildning inom fordonsmekanik eller liknande. Arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen är en fördel. Du är självgående och kan arbeta effektivt med minimal tillsyn.

Du har även goda datorkunskaper, då arbetsmomenten ofta kräver förmåga att koppla upp en dator mot fordonet. B-körkort är ett krav, och för att klara av uppdraget måste du ha mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Curriculum Vitae

Vänligen ange dina uppgifter
och skicka in din ansökan.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.