Bilplåtslagare

Bilplåtslagare

Autogruppen

På vårt företag, som är en stark aktör inom fordonsbranschen, strävar vi efter att återställa bilars skönhet och funktion genom vårt skickliga arbete som bilplåtslagare. Vi har en passion för att skapa bilkarosser i perfekt skick och ge våra kunder den förtroende och trygghet de förtjänar.

När du väljer att arbeta hos oss får du inte bara tryggheten att vara en del av en etablerad organisation, utan även möjligheten att utvecklas i en arbetskultur som genomsyras av familjära värden.

Dina arbetsuppgifter

Som bilplåtslagare har du en spännande och viktig roll inom fordonsindustrin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Reparation av Karosskador:
  Du är ansvarig för att reparera och återställa bilens kaross efter kollisioner, bucklor eller andra skador. Detta inkluderar att använda specialverktyg och tekniker för att återställa karossens form till dess ursprungliga skick.
 • Rostskyddsarbete:
  Du behandlar och reparerar rostskador på fordonets kaross. Det innebär att ta bort rost, förbereda ytan och applicera rostskyddsmedel för att förhindra fortsatt korrosion.
 • Svetsning och Skärning:
  Vid behov utför du svetsnings- och skärningsarbeten för att reparera eller byta ut skadade delar av karossen.
 • Förberedande inför lackering:
  Efter att skador har reparerats är du ansvarig för att förbereda bilens yta eller del. Detta kräver noggrannhet och skicklighet.
 • Diagnos och Felsökning:
  Du använder diagnosverktyg och visuell inspektion för att identifiera eventuella dolda skador eller problem i bilens kaross som behöver åtgärdas.
 • Montering och Demontering: 
  Vid reparationer kan du behöva demontera och montera delar av bilen, såsom dörrar eller stötfångare, för att få åtkomst till skadade områden eller för att utföra reparationer.
 • Kvalitetskontroll: 
  Efter avslutat arbete genomför du noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att reparationerna har utförts korrekt och att bilen är säker att använda.
 • Följa Säkerhetsföreskrifter: 
  Du följer strikta säkerhetsföreskrifter och använder personlig skyddsutrustning för att säkerställa en säker arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor.
 • Organiserad Arbetsplats:
  Det är av yttersta vikt att upprätthålla en ren och organiserad arbetsplats. Som bilplåtslagare är det en del av ditt ansvar att se till att verkstaden är välstädad och att verktyg och utrustning är korrekt organiserade och i gott skick. En ren arbetsmiljö inte bara främjar effektiviteten i ditt arbete utan säkerställer också att du och dina kollegor arbetar i en säker och hälsosam miljö.
 • Sammanfattning:
  Dina färdigheter och skicklighet som bilplåtslagare är avgörande för att återge fordon till sitt ursprungliga skick, säkerställa att de är säkra att köra och bibehålla deras estetiska kvalitet. Din noggrannhet och yrkesstolthet spelar en central roll för att upprätthålla höga standarder inom fordonsreparationer.

Ansvarsområden

Som bilplåtslagare kommer du att ha en central roll i att återställa bilars yttre struktur. Dina arbetsuppgifter omfattar att reparera bucklor, skador och rostskador på fordonen. Du kommer att använda avancerade verktyg och din expertis för att säkerställa att våra kunders bilar ser ut och fungerar som nya.

Personliga egenskaper

Vi söker en hängiven individ med en passion för fordonsreparation. Du är noggrann, strukturerad och har en ögla för detaljer. Samarbetet är en nyckelkomponent i ditt arbete, och du har inga problem med att kommunicera effektivt med teamet.

Kvalifikationer

För att lyckas som bilplåtslagare bör du ha relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet inom området. Du är självgående och kan hantera krävande bilplåtslagarprojekt med precision och skicklighet.

Du har även goda datorkunskaper och ett B-körkort är ett krav, och för att klara av uppdraget måste du ha mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Curriculum Vitae

Vänligen ange dina uppgifter
och skicka in din ansökan.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.