Bilmekaniker

Bilmekaniker

Autogruppen - Ditt nästa karriärssteg

På Autogruppen är vår huvudmål att alltid leverera en överlägsen kvalitet och service till våra kunder, vilket gör dem utomordentligt nöjda. Här kommer du att vara en värdefull del av vårt kompetenta team, som består av skickliga mekaniker, tekniker, säljare och servicerådgivare. Vi är engagerade i försäljning, service och reparationer av både nya och begagnade bilar.

När du väljer att arbeta hos oss får du inte bara tryggheten att vara en del av en etablerad organisation, utan även möjligheten att utvecklas i en arbetskultur som genomsyras av familjära värden.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att ansvara för att utföra service och reparationer på person- och transportbilar.
Du kommer även att använda diagnosprogram för att identifiera och åtgärda eventuella fel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, ödmjuk och driven. Din sociala kompetens är hög, och du trivs i teamarbete med likasinnade kollegor.

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du har flera års erfarenhet som tekniker och att du sannolikt arbetar inom fordonsbranschen idag. Du bör ha en fordonsrelaterad utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är serviceinriktad, ordningsam och självgående, och du utför alltid reparationer med högsta kvalitet. En högt tempo och samarbete med dina kollegor är något du trivs med.

Du har även goda datorkunskaper, då arbetsmomenten ofta kräver förmåga att koppla upp en dator mot fordonet. B-körkort är ett krav,
och för att klara av uppdraget måste du ha mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi tillämpar sex månader provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Curriculum Vitae

Vänligen ange dina uppgifter
och skicka in din ansökan.

En informationsikon

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.