fbpx

Tillbehör

Tillbehör till dig som företagskund

 

I er privata körning kräver bilföraren en säker och trygg framgång. Det gör man även som förare i sin tjänstebil naturligtvis. Miljöhanteringen blir även mer och mer viktig för individen och kraven på fordonen höjs varje år som passerar. Även för oss är miljön viktigt och därför har vi sett till att inkludera miljövänliga och säkra alternativ för er bil- både till privata bilar och tjänstebilar. Oavsett vad som är aktuellt för er bil har vi tillbehören för att matcha era krav och behov.

Vårt sortiment innehåller allt från cykelställ till skidställ för företagsresan. Även produkter för kontorshunden finns tillgängliga, både burar och selar. Ovan nämna är bara ett par av de produkter som vi erbjuder hos oss, för att veta mer om tillbehör till tjänstebilar är ni välkomna att kontakta oss per telefon, via mejl, via kontaktformulär eller ett besök till våra fysiska butiker och verkstäder.

Olja & spolarvätska

Som en auktoriserad bilhandlare har vi sett till att inkludera alla möjliga tillbehör som bilen och ägaren både kräver och behöver. Därför är det inte konstigt att vi även har vätskorna som din bil mår gott av. Allt från olika typer av olja till spolarvätska. Även olika rengöringsverktyg finner du hos oss på Autogruppen.